Ágyazható sarok ülőgarnitúra, szürke szín, fém lábak, Haiti Jobb sarok

HAITI 3F-OTM C725504
Utolsó tételek a raktáron
536 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 5 - 8 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Ágyazható sarok ülőgarnitúra, szürke Haiti 

Modern ülőgarnitúra különösen minőségi anyag borítással, tapintásra kellemes. A Haiti kanapé kettes, hármas és sarok változatban rendelhetőA garnitúra különösen kényelmes és minőségi természetes anyagok felhasználásával készült. A dizájnos kanapé tökéletes a modern belterű és berendezésű lakásokba, a fekete matt színű fém lábaknak köszönhetően. Előnye az állítható támlák, amivel biztos lehet hogy megtalálja a legtökéletesebb pozíciót. Az ülőgarnitúrának mély ülése van, ami vendég látogatása esetén ágyként is használható. A garnitúra minőségi Boston anyag borítású, színe szürke. Az anyag tapintásra kellemes, puha. A kanapé ágyazható, pár pillanat alatt 198 x 126 cm alvó felületté alakítható át vendégeinek. A Boston anyag kopásállósága 70 000 ciklus. Az ár nem tartalamazza a párnákat és a dekoráció elemeit.  

Az ülőgarnitúra tulajdonságai és összetétele

A Haiti ülőgarnitúra összes tartó eleme kemény fenyőből van. Természetesen az anyag nem tartalmaz formaldehidet. A belső hab kitöltés PU hab, ami nem tartalmaz freont. Az ülőfelület kellemes, keményebb, amit az acél hullámos rugók biztosítanak. Az ülőgarnitúra hátsó részén speciális tartó hámok találhatóak, melyek hosszú használat után is biztosítják a minőséget. A PU hab összetétele az ülőfelületen 25.38 kg / m3, na háttámlán 21.30 kg / m3. A karfáknál 21.3 kg / m3.

Ülési mélység 64 cm,
Az üléstől számított magasság a háttámla tetejéig 46 cm
Az ülőgarnitúrának fekete matt lábai vannak a földtől számított 12.5 cm magasságban 
A kanapé teljes szélessége 283 cm
A maximális mélység: 238 cm
A kéztámla magassága a földtől számítva: 69 cm

A Boston anyag tulajdonságai 

A textil anyag rendszeres tiszítására az alábbi módszerek alkalmasak:

Kefével való tisztítás: Tisztítsa meg anyag borítású kanapéját a teljes felületen puha kefével (pl. ruhakefével). A szövött anyagoknál ügyeljen arra, hogy mindig a szálak irányába dolgozzon. 

Porszívózás: Használjon sima porszívó fejet (kefe nélkülit) és porszívózza ki a teljes felületet alacsony fordulatszámon. 

Törlés: Használjon fehér, puha és tiszta rongyot. Enyhén nedvesítse be és óvatosan törölje át a kárpitot. Tisztításra használhat vizes autótisztításra alkalmas bőrt is. 

HOGYAN TÁVOLÍTHATJA EL A TEXTIL FELÜLETÉRŐL A FOLTOKAT Ha minden igyekezete ellenére foltos lesz a kanapé, járjon el az alábbiak alapján: 

Távolítsa el a szennyeződést minék hamarabb, míg friss. A beszáradt szennyeződések nehezebben tisztíthatóak. 

Abban az esetben, ha a felület nem tisztítható, használjon nedvszívó rongyot. Óvatosan törölje le a szennyeződést a szélétől a közepe felé haladva. Ha szükséges, ismételje meg többször ezt a műveletet. Soha ne törölje erősen! Megsérülhet az anyag felülete. 

Szállítás:
lapraszerelve
Anyag
Szövet
Kanapé sarka
Jobb sarok
Alvás funkció
igen
Tároló
nem
Szín
világos szürke
Kanapé típusa
Sarokkanapé
A termék típusa
Kanapé

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.