• Akció !
  • -12%
Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok  - 1
Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok  - 2
Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok  - 3
Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok  - 4
Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok  - 5

Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse, William Jobb sarok

WILLIAM 2F-OTM/BK
Szállítási ido 5 - 8 hét
822 990 Ft 934 990 Ft -12%
Adóval együtt
Extra kedvezmény !

Modern sarok ülőgarnitúra valódi bőr huzattal barnás szürke színben. Ágyazható. Nagy előnye a nagy méretű rakodótere is.

Rendelhető

 

Sarok ülőgarnitúra - valódi bőr Mouse barnás szürke , William, ágyazható és nagy rakodótérrel ellátva

Modern sarok ülőgarnitúra valódi bőr huzattal szürkés barna színben. A William ülőgarnitúra a legjobb minőségű anyagokból készült. A bőr vastagsága 0,9 - 1,1 mm, tapintásra kellemes, még hosszabb ülés esetén is. Az ülőgarnitúra rakodóteres és ágyazható, a fekvőfelület 183 x 123 cm. Alkalmi alvásra ajálnjuk, nem mindennapi használatra. Nagy előnye a nagyméretű rakodótér is a teljes sarok alatt. A William ülőgarnitúra barnás szürke színű valódi bőr huzattal borított (PAMPAS M9036) A lábak fémből vannak, magasságuk 4 cm. Időtálló dizájn, ami évek múlva is szép marad. Kényelmes ülést biztosít, csak minőségi anyagokból készül, így igazán luxus darabb az othona számára. 

Jobb vagy bal oldali kivitelben kapható. Az ülőgarnitúrát két részben szállítjuk, hogy a lakásba is könnyen be lehessen vinni. A Wiliam sarok ülőgarnitúra több színben is elérhető, az összes variánst itt találja.

sarok ülőgarnitúra Wiliam ágyazható barnás szürke

Az ülőgarnitúra tulajdonságai

A William ülőgarnitúra összes tartó eleme kemény fenyőfából készült. A gyártásnál felhasznált fa FSC besorolással bír. Természetesen az anyag nem tartalmaz formaldehidet. Az ülőrész kitöltése minőségi PU hab, ami nem tartalmaz freont. Az ülőrész keményebb ülést biztosít, amit a hullámos acél rugók biztosítanak. Az ülőgarnitúra hátsó részén speciális tartó hámok találhatóak, melyek hosszú használat után is biztosítják a minőséget. A PU hab összetétele az ülőfelületen 25.38 kg / m3, a háttámlán 21.30 kg / m3. A karfáknál 21.3 kg / m3.

Ülési mélység 46cm.

Ülési magasság: 60 cm.
Teljes szélesség: 268 cm 
A sarok mélysége 216 cm
Magasság: 90 cm

sarok ülőgarnitúra valódi bőr Wiliam

Valódi bőr - Tippek és praktikák

A bőr természetes anyag. A bőr vastagsága 0,9 - 1,1 mm. A valódi bőrből készült bútorok elegánsan hatnak és minőségiek. A bőr borítás mindig hordozza a felhasznált állat bőrének az egyedi jegyeit. Többféle bőrtípus létezik (pl. viasszal ellátott, erős vagy enyhe bőr), melyeknek speciális tulajdonságai vannak, különös törődést igényelnek. 

• A bőr bútort helyezze elegendő távolságra a hőforrástól, valamint óvja a közvetlen napsugárzástól. A bőr tartósabb lesz és megtartja alakját. 

sarok ülőgarnitúra valódi bőr Wiliam

Szállítás:
lapraszerelve
Anyag
Bőr
Kanapé sarka
Jobb sarok
Alvás funkció
igen
Tároló
igen
Szín
barna
Kanapé típusa
Sarokkanapé

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

A termékek alternatívája
Product added to wishlist
Product added to compare.