Sarok ágyazható ülőgarnitúra - valódi bőr fekete, Spectre bal Sarok

Spectre OTM/BK-2F M9003
Szállítási ido 5 - 8 hét
705 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

SAROK ÁGYAZHATÓ ÜLŐGARNITÚRA - VALÓDI BŐR FEKETE, LÁBAKON ÁLLÓ, SPECTRE

Modern és kényelmes ülőgarnitúra 100% valódi bőrből gyönyörű fekete színben. Az ülőgarnitúra előnye az ágyazhatósága, pár másodperc alatt ággyá alakítható vendégei számára. Az alvó felület 123 cm széles. Az ülőgarnitúra előnye a nagy felnyitós rakodótér. Az ülőgarnitúra keményebb kényelmes ülést biztosít. A Spectre ülőgarnitúra összes tartó eleme kemény fenyőfából vagy bükkfából készül. Az ülőrész belsejében hullámos acél rugók találhatóak, amik biztosítják a kényelmes ülést. Az ülőgarnitúra hátsó részén speciális tartó hámok találhatóak, melyek hosszú használat után is biztosítják a minőséget. A fém lábak magassága 12 cm. Ez alatt tökéletesen elfér a robot porszívó is. 

Jobb vagy bal sarok kivitelben kapható. Két részben szállítjuk, hogy könnyen beférjen akár kissebb folyosón is. A Spectre ülőgarnitúra más színben is elérhető, AZ ÖSSZES VARIÁNST ITT TALÁLJA.

Rohová sedačka - pravá kůže černá 

A fém magasított 12 cm magas lábak stabilak, hosszú éveken keresztül kitartanak. Az ülőgarnitúra gyártására elsőosztályú anyagokat használunk, természetes bőrt fekete színben. A bőrnek speciális tulajdonságai vannak, különös törődést igényel, a kezeléshez használjon bőrápoló termékeket.

sedačka rozmery Spectre

 

Az ülőgarnitúra tulajdonságai

A Spectre ülőgarnitúra összes tartó eleme kemény fenyőfából készül. A fa FSC besorolással bír. Természetesen az anyag nem tartalmaz formaldehidet. Az ülőrész kitöltése minőségi PU hab, ami nem tartalmaz freont. Az ülőrész keményebb ülést biztosít, amit a hullámos acél rugók biztosítanak. Az ülőgarnitúra hátsó részén speciális tartó hámok találhatóak, melyek hosszú használat után is biztosítják a minőséget. A PU hab összetétele az ülőfelületen 25.38 kg / m3, a háttámlán 21.30 kg / m3. A karfáknál 21.3 kg / m3.

Az ülőgarnitúra szélessége - 256 cm
Az ülőgarnitúra mélysége - hosszabb sarok - 183 cm
Az ülőgarnitúra mélysége - rövidebb sarok - 96 cm
Az ülőgarnitúra magassága - 85 cm
Az ülőrész mélysége - 60 cm
Ülési magasság - 46 cm
A lábak magassága - 12 cm 

Az ülőgarnitúra súlya - 110 kg

Tippek és tanácsok a PAMPAS MADRAS bőrhöz

A bőr természetes anyag. A bőr vastagsága 0,9 - 1,1 mm, tapintásra kellemes. A valódi bőrből készült bútorok elegánsan hatnak és minőségiek. A bőr borítás mindig hordozza a felhasznált állat bőrének az egyedi jegyeit. A legtöbb bőrrel borított bútorra speciális bútorápoló szerek vannak kínálatban. 

• Helyezze a bőrbútorokat megfelelő távolságra a hőforrásoktól. A bőr így tovább kitart és megőrzi tipikus felületét.

Szállítás:
lapraszerelve
Anyag
Bőr
Kanapé sarka
Bal sarok
Alvás funkció
igen
Tároló
igen
Szín
fekete
Kanapé típusa
Sarokkanapé
A termék típusa
Kanapé
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.