A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Tölgyfa polcos szekrény ajtóval, Alexandra 13

Alexandra 13
Szállítási ido 2 - 5 hét
618 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa polcos szekrény ajtóval, Alexandra 13

Hagyományos dizájnt, precíz minőséget és természetes anyagokból készült polcos szekrényt keres dolgozószobájába? Mindezt az Alexandra bútorsorozat polcos szekrénye teljesíteni tudja. Az Alexandra polcos szekrény becsületes tölgyfából készül. Gyönyörű dizájn, rendkívüli minőség és igazán luxus kivitelezés. A tölgyfa polcos szekrény felül nyitott polcokkal rendelkezik, alul ajtó van, ami még egy fa polcot rejt. Tökéletes felületi kezelés, ami a német márkájú LIVOS olajjal történik, az olaj ideális védelmet nyújt a tölgyfa bútorok számára. Nem kel aggódni a hosszadalmas összeszerelés miatt, a bútor már összeszerelve érkezik.

Magasság: 204 cm , Szélesség: 133 cm , Mélység: 48 cm

A polcos szekrény tömör tölgyfából készül, a bútortest, ajtók és a polcok is.  A bútorfelületét a közkedvelt parketta minta díszíti, ami az Alexandra kollekció más elemein is azonos. A tömör tölgynek és az első osztályú megmunkálásnak köszönhetően a bútor valóban kivételes minőséget ér el, az erősségtől a gyönyörű textúrán át a hosszú élettartamig. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a darab egyike azoknak a bútoroknak, amelyeket a jövő generációi örökölnek.

Masívni dubový regál s dvířky, Alexandra 13

Az Alexandra bútorsorozat tölgyfa bútorai valóban időtállóak. A bútorsorozatot több mint 20 éve gyártják, és fokozatosan új modellekkel bővül. Az Alexandra kollekcióban nappali, konyha, étkező és most dolgozószoba bútorokat is talál. Bútorozza belső terét becsületes tölgyfa bútorokkal, amelyek kizárólag tölgyfából készülnek. Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért a bútorokat már összeszerelve szállítjuk. Minden fiók és ajtó német vasalatokkal van ellátva, és csendes soft-close záró rendszerrel. A bútorok kiváló minőségű német LIVOS olajjal vannak kezelve, amelyet közvetlenül tölgyfára terveztek. Szívja magába minden nap a természetes bútorok illatát othonába. A gyártáshoz kizárólag megújuló erdőkből származó fát használunk. A bútorok cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti. Magát a dizájnt a luxus svájci faházak környezete ihlette. Maga a gyártás az EU legmodernebb sorában zajlik, ahol hagyományos német termékeket is gyártanak. Természetes a napi szinten végzett páratartalom ellenőrzése, és a legmodernebb CNC gépek. Kényeztesse magát a legmagasabb minőséggel megfizethető áron!

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
95 kg
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
204 cm
Szélesség
133 cm
Mélység
48 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Polc
Kollekció
Alexandra
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.