Ágyak 140 x 200 cm


140 x 200 cm-es ágyak: a kényelem és a stílusos design kombinációja

Üdvözöljük a 140 x 200 cm-es ágyak széles választékában, minden bútordarabot gondosan választottunk ki, hogy optimális kényelmet biztosítson, és egyben enteriőrje kiegészítője legyen. Sokféle stílust és mintát kínálunk – a minimalista ágykeretektől a luxus kárpitozott modellekig, amelyek kielégítik az Ön igényeit és ízlését.

140 x 200 cm-es ágyak ágyneműtartóval: Hatékony térmegoldás

140 x 200 cm-es tárolóval ellátott ágyaink ideális megoldást jelentenek kisebb hálószobákba, vagy azoknak, akiknek a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a rendelkezésre álló térből. Az ágy alatti tárolóhely könnyen hozzáférhető, és elegendő helyet biztosít az ágyneműk, szezonális ruhák vagy más alapvető dolgok tárolására. Ezek az ágyak nemcsak praktikusak, de esztétikusak is, és bármilyen stílusú hálószobához illeszkednek."

140 x 200 cm-es ágy matraccal és ágyráccsal: Elérhető kényelem

140 x 200 cm-es matraccal és ágyráccsal ellátott ágyaink az Ön kényelmét és egészséges alvását szolgálják. A matracot és ágyrácsot gondosan választottuk ki, hogy kényelmes alvást és optimális tartást biztosítson testének. Ezek az ágyak ideálisak azok számára, akik komplett megoldást keresnek, további vásárlás nélkül – minden készen áll az azonnali használatra, kikapcsolódásra.

140 x 200 cm-es kárpitozott ágyak: Egy kis luxus

Fedezze fel 140 x 200 cm-es kárpitozott ágyainkat, amelyek luxust és kényelmet hoznak hálószobájába. A gazdag szövet- és színválasztéknak köszönhetően ezek az ágyak könnyedén beilleszkednek bármely belső térbe. A puha kárpit nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem kényelmet is biztosít a pihenéshez."

140 x 200 cm-es ágykeret: Tartósság és modern dizájn

140 x 200 cm-es ágykereteink a tartósságot a modern dizájnnal ötvözik. Ezeket az ágyakat masszív vázuk jellemzi, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú távú tartósságot. Különféle stílusokkal és kivitelezéssel könnyedén kombinálhatók, alkalmazkodnak bármely hálószoba stílusához, miközben szilárd és stabil alapot biztosítanak az alváshoz."

Befejezés:

Tekintse meg a 140 x 200 cm-es ágy kínálatunkat, és találja meg az igényeinek és stílusának megfelelő ideális ágyat. Akár tárolóval ellátott, matraccal és ágyráccsal kiegészített ágyat, akár kárpitozott ágyat, akár ágykeretes ágyat keres, nálunk megtalálja. Csatlakozzon hozzánk, hogy kényelmet, stílust és minőséget biztosítson hálószobájának. Az ajánlatunkban más méretek is találhatók: 140 x 200 ágyak, 160 x 200 ágyak, 180 x 200 ágyak és 200 x 200 cm-es ágyak matracmérettel.

Product added to wishlist
Product added to compare.