Prestige kollekció

Bemutatjuk Önnek az új prémium bútor kollekciót, a PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE 2022-t. Ez egy első osztályú fa viaszos rusztikus bútor az olasz vidék stílusában. Ebben a kollekcióban az egész ház berendezésére talál bútort, fenyőfából készült étkezőasztalokat, ágyakat és komódokat is. Ez a kivételes kollekció gyönyörű klasszikus a kivételes belső terekhez, elegáns és nem túl feltűnő felülettel és dizájnnal. 


Bemutatjuk a PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE 2022 új prémium kollekcióját, amely első osztályú, viaszos, rusztikus fa bútor az olasz vidék stílusában. A kollekció bútoraival az egész házat be tudja rendezni, tartalmaz étkezőasztalokat, ágyakat és fenyő komódokat is. Ez a kivételes kollekció a kivételes belső terek gyönyörű klasszikusa, elegáns és nem feltűnő felülettel és dizájnnal.

A stílusos, matt lakkozott fa bútor tökéletesen illeszkedik egy családi ház vagy egy rangos lakás belső terébe. A kézzel készített bútoroknak köszönhetően a bútorok rendkívül tartósak, minőségét a gyártás minden szakaszában ellenőrzik. A tömörfa bútorok karakteresek és elegánsak, ami a viaszos felületkezelésnek köszönhető, amit kézzel impregnálnak a bútorra az utolsó lakkréteggel, ami nagy tartósságot ad a bútoroknak. Ezenkívül a lakk matt. A bútorkellekció vastag lábakkal rendelkezik, ezáltal a bútor rendkívül stabil. A rusztikus stílusú bútorok gyönyörűek, természetesek, környezetbarátak és könnyen karbantarthatók. A fabútorok gyártásánál nem csak a klasszikus megjelenésre törekszünk, hanem a letisztult megjelenésre is. 

A gyártásnál csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a bútorok fehérre vannak lakkozva, hogy még tartósabbak legyenek. A viaszos fabútorok kollekciójában eredeti és nagyon jó minőségű termékeket talál: asztalok, stílusos íróasztalok, étkező tálaószekrények, egy és kétajtós gardróbszekrények, könyvespolcok, hálószoba komódok, boros szekrények. Fogadjon az eleganciára és luxusra, és válasszon rusztikus Prestige Bellissimi Mobile legújabb kellekciójából. A bútorokat már összeszerelve szállítjuk, így kicsomagolás után azonnal használható. Kényeztesse magát kiváló minőséggel megfizethető áron. Ökológiai tömörfa bútor igényes vásárlók számára. 

Product added to wishlist
Product added to compare.