Étkezőasztalok székekkel


Étkezőgarnitúrák: Tökéletes Harmónia Stílusban és Kényelemben

Az étkező garnitúrák nélkülözhetetlen részei otthonunknak, ahol a stílus és kényelem tökéletes harmóniáját találjuk. Választékunkban különböző stílusú és méretű étkező garnitúrákat kínálunk, amelyek minden otthonba illeszkednek. 4 személyes étkező garnitúráink ideálisak kisebb családoknak vagy kisebb terekhez, míg 6 személyes étkező garnitúráink nagyobb családoknak vagy vendégségek számára tökéletesek.

Modern és Hagyományos Étkezőgarnitúrák Széles Választékban

Akár a modern, akár a hagyományos stílust részesíti előnyben, kínálatunkban megtalálja az ideális étkező garnitúrát. Modern garnitúráink a letisztult vonalak és friss színkombinációk révén hozzájárulnak a kortárs lakberendezési trendekhez. A hagyományos garnitúrák meleg színeikkel és klasszikus dizájnjukkal az otthonosság érzését keltik.

Az Étkezőgarnitúrák Sokoldalúsága , Étkezőasztalok székekkel

Bármilyen alkalomra tökéletes választást kínálunk. A 4 személyes étkező garnitúrák kiválóan illenek kisebb helyiségekbe, míg a 6 személyes étkező garnitúrák a tágasabb étkezőkben érvényesülnek igazán. Minden garnitúra a magas minőségű anyagok és precíz kivitelezés eredménye, így biztosítva, hogy hosszú távon megőrizzék szépségüket és funkcionalitásukat.

Az időamit az étkezőasztal ellett töltünk, elhanyagolható az egész napból, de nagyon fontos pillanatai. A kényelem sokban befolyásolja maga az étel élvezetét is. Mitöbb az étkező egy olyan hely, ahol találkozik az egész család. Kipihenhetjük magunkat a hosszú nap után, itt írhatjuk a házi feladatot de elsősorban kulináris élvezeteknek hódolhat.    

Az étkezőszett kiegészíti a konyha hangulatát, ez az étkező középpontja. Étkezőasztalból és étkezőszékekből áll. Ezeknek a bútoroknak a legfontosabb tulajdonséga, hogy kényelmünket szolgálja.

A tömör fa bútor specialistái vagyunk. Az étkezőszetteket a lehető legszínesebb dizájnban kínáljuk. Ezekből a típusokból válogathat:

  •  1+4 étkezőszett– étkezőasztal és 4 szék
  •  1+6 étkezőszett – étkezőasztal és 6 szék
  •  1+8 étkezőszett – étkezőasztal és 8 szék

Étkezőszett vagy külön elemek?

Az étkezőszett a legjobb megodás, ha nem szeretne időt húzni az egyes elemek kiválogatásával, tehát külön asztal és székek. Az étkezőszett vásárlásával ezt egyben teheti meg. A szetteket úgy kombináljuk, hogy az asztal és székek összhatásban legyenek. Ha elégedett az étkezőasztallal, ami már megvásárolt, hozzávásárolhatja kínálatunkból az étkezőszékeket is.   

Szinte mindegyik szett esetében választási lehetősége van a székek számát illetően(4, 6 vagy 8), így személyre szabott étkezőszettet állíthat össze. Ha saját maga szeretné összeállítani az étkezőszettet, válasszon az étkező székek és étkező asztalok kategóriában.  

Miért a Mirek Bútor étkezőszettjei, Étkezőasztalok székekkel?

  •       Anyag és dizájn kínálatunk széles skálájából válogathat. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, székeink kárpit és fa kombinációi.
  •       Első helyen állunk a bútor gyártásban és eladásban. A több éves tapasztalat és a sok elégedett vásárlónk  igazol minket
  •       Több sikeres étterem és panzió berendezése áll mögöttünk, több mint ezer elégedett vásárlónknak szállítottunk már bútort.
  •       Az étkezőszettjeink több elismerő díjat is nyertek
  •        Ha a gyártónál vásárol nem fizet felelslegesen többet 
Product added to wishlist
Product added to compare.