Ebédlő székek 

Az étkezőszékek az étkező vagy konyha elengedhetetlen részei. Ahhoz hogy a finom étel jól essen, szükségünk van rá. Használjuk a gyors reggeliknél, a többfogásos ebédeknél, és a családi vacsorákon is. Megelégedettségünknek nem elegendő csupán annyi hogy a székek kényelmesek legyenek. Nagyon fontos tényező hogy a szemünknek is eleget tegyen és szép legyen.

 

A kínálatunkban lévő étkezőszékek minden komfort igénynek megfelelnek, ha több időt is tölt el az asztalnál, például egy jó kávé és desszert mellett. Az étkezőszékekenek különféle kinézete van, tehát választaht azok közül ami a legjobban tetszik Önnek. Úgy terveztük őket, hogy a kínálatunkban lévő  étkezőasztalokhoz lehessen őket választani.   

 

Cégünk az étkezőszékeket és a további bútorokat már több mint 20 éve kínálja. A legjobb minőségű tömörfa székek széles skáláját kínáljuk. A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

 

 

Fa étkezőszék

 

A tömörfa bútorok kedvelőinek fa étkezőszékeket kínálunk. A székek erős szerkezete kitűnő stabilitást és tartósságot biztosítanak. A székek egy része kárpitozott, vannak fa székek, mint például a provence székek, vagy a francia stílusú székek. Mindkét típus minőségi fenyőfából készült. A tömörfa székek természetes natur lakkal vannak lekezelve, ez biztosítja és védi a fát a kártevők ellen és kiemeli a fa csodálatos szerkezetét.   

 

Étkezőfotelek

 

A luxus és kényelem jellemzői egyértelműen az étkezőfotelek. Nagyos stílusosan hat a virágos fotel. Az egyszínű étkezőfoteleket minden beltérben elhelyezheti! Választhat az antracit, mustárszínű vagy barna fotelek közül. Ezeknek a termékeknek előnye a tartós szerkezet és a minőségi és erős, kellemes kárpit.  

 

Bőr étkezőszékek

 

Azokanak, akik nem csak a szék szerkezeti felépítését nézik, de a minőségi kárpitozást is, a bőr huzatos étkezőszékeket ajálnjuk. Közkedvelt a modert Tina bőr étkezőszék, a 2017-es év újdonsága. A bőr visszafogott barna színe beleillik a legtöbb étkezőbe. Gondoltunk természetesen a kihívübb színek kedvelőire is. Mindenki, akinek hasonló izlése van, a zöld színű étkezőszéket ajálnjuk figyelmébe. A bőr és a tömör fa ötvözete különösen hangulatos összhatást és luxust eredményez!    

 

Modern étkezőszékek

 

Modern stílusban berendezett étkezője van és modern étkezőszékeket keres? Szerezzen ihletet tömörfából gyártott és modern kárpitozott székeink kínálatából! Tervezőink igyekeztek ötvözni a modern kinézetet és a kényelmet. Néhány modellnél felkínáljuk a kárpit szín és a fa árnyalatának választási lehetőségét. A modern étkezőszékeink a 2013 és 2014-es években jelentős díjat kaptak.    

 

Válassza a minőséget és az eleganciát olyan székek vásárlásával, melyek hosszú éveken keresztül szolgálnak a nélkül hogy minőségükből vagy szépségükből bármit is veszítsenek!

 • Fából készült ebédlő székek

  Fa étkezőszékek  

  Az étkező a lakás talán egyetlen olyan helysége, ahol rendszeresen találkozik az egész család. Hogy a közösen eltöltött idő még kellemesebb legyen, biztosítson be tömör fából gyártott étkezőszékeket! A legközkedveltebb típusú székről van szó amit a konyhákba ajánlunk. Biztosítja a kényelmes ülést és tömörfa szerkezetével hosszú éveken keresztül használhatja. A kínálatunkban levő fa étkezőszék sokáig az étkezője pulzáló szive lesz.   

   

  A tömörfa étkezőszékek még véletlenül sem hasonlítanak arra, amit dédszüleink használtak. A széles skálájú pácoknak, a különböző színű kárpitoknak és a sokféle dizájnnak köszönhetően választaht kedvére! A fa étkezőszékeket visszafogottabb színekben és mintákkal, valamint modern és stílusos kivitelbe is gyártjuk, ami azonnal feldobja szobájának hangulatát.    

   

   

  Fából készült székek

   

   

  A tömör fából készült székek közül szeretettel ajálnjuk a Provence széket, ami a francia vidéki stílusra emlékeztet. Ha ilyen stílusban szeretné berendezni étkezőjét, ajálnjuk a teljes Provence kollekciót, ahol megtalála a család többi bútorát is, például a étkezőasztalt, tálalókat, vagy az étkező szetteket.

   

  Továbbá ebből a csoportból ajálnjuk a tömörfa francia stílusú étkezőszéket, ami tökéletes megoldás a rusztikusan berendezett otthonba.   

   

  Kárpitozott étkezőszékek

   

  A tömörfa, kárpitozott vagy bőrrel borított székeink kényelmesek. A kárpitozott székek gyártásához csakis minőségi és első osztályú anyagokat használunk, melynek magas a kopásállósága. A kategóriában talál étkezőszékeket, bárszékeket és bőrhuzatos székeket is.  

   

  Mindegyik fából készült székünk szerkezete erős és masszív. A leggyakrabban a tömör tölgyfát és fenyőt használjuk. Ezek az anyagok nemcsak érdekes kinézetet, de elsősorban biztonságot és stabilitást jelentenek. A felületi kezelésük természetes és környezetbarát anyagokkal történik.  

   

   A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

 • Modern ebédlő székek

  Modern étkezőszékek 

  Költöztesse be lakásába a luxust, változtasson egy kicsit és étkezőasztalához válasszon modern székeket! A kínálatunkban levő termékek egyedi dizájnnal rendelkeznek és elsőosztályú a kidolgozásuk. A modern étkezőszékek minden lakásba vagy otthonba beilleszthetőek, sőt éttermekben és panziókban is tökéletesen mutatnak. Egyszóval a modern étkezőszékek bárhol is legyenek, ékszerként hatnak minden környezetben.

   

  Modern étkezőszékek  – stílusos és kényelmes!

   

  A modern étkezőszék kiválasztásánál fordítson figyelmet a dizájnra és a kényelemre is. A gyártásnál ugyan ezeket a kritériumokat követjük mi is, ezért tervezőink gondos figyelmet fordítanak arra, hogy a modern étkezőszékek ne csak a szemet gyönyörködtessék, hanem hosszabb ülés esetén is kényelmes legyen.

   

  Választhat a tiszta fából készült modern székek vagy a kárpittal borított székek közül, ahol az ülőfelület kitöltése különösen kényelmet adó habbal van kitöltve, így az elhúzódó ebéd után is kellemesen állhat fel az asztaltól.

   

   

  Modern étkezőszékek és típusai

   

  A modern étkezőszékek kategóriába a dizájnos fotelek is beletartoznak, melyeknek masszív tölgyfa szerkezetük van és a kárpit borításuk jó minőségű. A 2017-es év újdonságáról van szó, ami többféle színárnyalatban érhető el. Nagyon közkedvelt még a virágmintás étkezőszék.

   

  A modern bőr étkezőszék luxus kinézetű és gyönörű a dizájnja. Erős és masszív szerkezete van és puha minőségű bőrrel van borítva. Ebben az esetben is többféle színből választhat.

   

  Közkedvelt a kockás modern szék is dió színű fa szerkezettel és kockás kárpitos huzattal, mely a tépőzárnak köszönhetően levehető és tisztítható.

   

  Az élénk színek kedvelőinek a sárga színú modern széket ajálnjuk tölgyfa lábakkal.

   

  Miért tőlünk vásároljon ebédlő széket? 

  •          Nemcsak a modern kinézetre öszpontosítunk de a kényelemre is,
  •          2013 és 2014 évben dizájn díjat kaptunk,
  •          fa és kárpit színének választási lehetősége.

   

  A modern étkezőszékeket gondosan becsomagolva, összeszerelt állapotban szállítjuk. 

   

 • BŐR SZÉKEK

  Bőr székek  

  Tegye kellemessé az evés mellett eltöltött időt! A bőr székek kiváló kényelmet biztosítanak és egyben meghatározó eleme lesz étkezőjének. A bőr székek kinézetükkel otthonába varázsolhatja a luxust és elegáns bútordarabja lesz.

   

  A bőr étkezőszékek nagyon jót mutatnak a modern lakásokban. Ha tömörfa étkező asztala van, vagy éppen azt készül vásárolni, a bőr székek tökéletesen kiegészítik azt. A bőr huzatos székeket nyugodtan ajálnjuk az üveglapos asztalokhoz is. Az üveglap lehetővé teszi hogy látható legyen a teljes szék, még akkor is ha az be van tolva az asztal alá.   

   

  A kínálatunkban levő bőr székeink egyedi dizájnnal rendelkeznek, kiváló minőségű anyagokból gyártva. A prémium minőségű eredeti bőr otthona gyöngyszeme lesz. Kizárólag olasz beszállítóktól vásárolt bőrökkel dolgozunk. A bőr étkezőszékek, melyeket kínálatunkban megtalál, nagyon közkedveltek a német és francia piacon is.   

   

  A bőr székek kidolgozása és varrása is tökéletes munka eredménye. A bőr elsőosztályú. A legluxusabb autók huzataként is használják, mint például a Prsche, BMW vagy Audi.

  A tölgyfa bőr székeket többféle színárnyalatokban kínáljuk, mint például a világos és barna huzattal, zöld színben vagy szürke kivitelben. Nagyon közkedvelt még a modern étkező fotel.

   

  Nincs ideje hogy bőr székeket és hozzá illő asztalt keressen? Szerezzen ihletet étkezőszett kategóriánkból, ahol teljes összeállításokat talál, asztal 4 vagy 6 székkel. A bőr szék és tömörfa asztal szett igazán luxus termék. Többféle színárnyalat választási lehetősége.

 • Étkező fotelek

  Étkezőfotelek

   

  Szereti a kényelmet a kellemes ebéd vagy vacsora közben családja körében? Az étkezőfotelek nagyon közkedveltek az étkezőkben, elsősorban a kényelem és a kellemes kárpitozás szempontjából. Az étkezőfotelek szebbé teszik otthonát és praktikus elemévé válnak berendezésének. A foteleknek köszönhetően étkezőjébe nem csak az evés alatt eltöltött időt fogja itt tölteni, de szabadidejében is gyakran foglal majd helyet itt.

   

  Étkezőfotelek mint az étkezőszett része

   

  Az étkezőfoteleket úgy tervezzük, hogy kínálatunkban lévő asztalaikhoz illjenek. A tömörfa étkezőasztalok és a fotelek összhangban vannak, kedve szerint kombinálhatja őket. Ha nem szeretne időt tölteni az egyes elemek keresgetésével, ajánljuk az étkező szett összeállításunkat. A tömör tölgyfa asztal és fotelek szettjében többféle színű székeket is választhat. Úgyszintén kínálatunkban talál olyan szettet ahol téglalap alakú asztallap szerepel, vagy ovális asztallap.

   

   

  Étkezőfotelek tőlünk

   

  Közkedvelt modellünk a modern Theo II étkezőfotel, ami barna, mustárszínű és antracit színekben rendelhető. A 2017-es év újdonságáról van szó, amit Kölnben mutattak be. Jelenleg az étkezőfotelt különösen jó, bevezető áron kínájuk.  

   

  Kínálatunkban továbbá megtalálja a stílusos és modern virágos étkezőfotelt, ami étkezőjében, fogadószobájában vagy a nappaliban is helyet találhat. Szépet mutat egyedülálló bútordarabként is. A virágos anyag a Provenci francia vidéki stílusra emlékeztet.  

   

  A foteleknek puha hab kitöltésük és kellemes kárpitozásuk van, aminek kopásállósága 50 000 ciklus. Ezen minőségi anyagok kombinációjával és a szakemberek precíz munkájával a foteleknek hosszú élettartamot és kiváló tulajdonságokat kölcsönöznek.

   

  Az étkezőfoteleket már összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva.  

   

  Miért tőlünk vásároljon étkezéfotelt?

   

  •                  az étkezőfoteleknek gyönyörű dizájnja van, de egyszersmint nagyon kényelmesek is
  •                  2013 és 2014-es éveknen a dizájnért díjat kaptunk
  •                   egyes termékeknél színválasztás lehetősége is adott

   

 • Sárga étkezőszékek

  Sárga étkezőszékek 

   

  Olyan étkezőszéket keres ebédlőjébe mely egymagában is stílusos darabként hat? Szereti a minőségi tömörfából készült nem hagyományos kinézetű bútorokat? Akkor biztosan elvarázsolja Önt a sárga étkezőszék kategóriában elhelyezett darabok. Székeket és foteleket talál itt tömörfa szerkezettel és stílusos modern sárga kárpitozással.

   

   

  Sárga étkezőszékek kínálatunkban

   

  Mivel kelti fel érdeklődését a sárga székeink? Már első látásra a stílusos megjelenésével. Tervezőink összekötötték a kellemeset a ahasznossal, a végeredmény pedig a stílusos és nagyon kényelmes sárga étkezőszékek. A sárga színű székeket egyszerűen beillesztheti a modern berendezett lakásba, de a hagyományosan berendezett otthonokba is. A tervezésnél figyelembe vettük azt is, hogy a sárga étkezőszékeink passzoljanak a kínálatunkban lévő asztalokkal is.  

   

   

  Sárga színű étkezőszékeink és változatai

   

  A sárga színű Tina szék a 2017-es év újdonsága, a Kölni kiállításon lett bemutatva. Kellemes és kényelmes ülést biztosít, puha szivaccsal van kitöltve és minőségi, ellenálló a kárpit huzata. A színe speciális, mustársárga és oliva keveréke. Kínálatunkban megtalálja az antracit színű változatot is.

   

  Tölgyfa bárszék szintén csodálatos dizájnnal és standard 70 cm magassággal. Az ergonóm kialakításnak köszönhetően kényelmes pihenést biztosít.  

   

  Kínálatunk következő eleme a mustársárga Theo II fotel, mely kényelmével mindenkinek elnyeri tetszését. Tömör tölgyfa lábai vannak, stabilszerkezete és puha szivaccsal bélelt ülőfelülete. A kárpit huzata is minőségi és tartós. A sárga fotel nem csupán az étkezőben talál helyet, de a nappaliban is. A kényelmet a kéztámla is fokozza.  

   

  Stílusos elem a sárga étkezőszék, szintén tömör tölgyfa lábakkal. Keresztül összevarrott ülőrésze egyedi.

  A sárga kárpit szépen összeillik a tölgyfa lábakkal, ami természetes olajjal van kezelve.  

   

  Miért a mi étkezőszékeink?

   

  •                  Kínálatunk minden darabja tartós és hosszú élettartamú
  •                  az étkezőszékeket összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva
  •                  székeink 2013 és 2014-ben jelen díjakat kaptak
  •                  több int 1000 székünk van raktáron, kínálatunk 80%-a azonnal szállítható. 
 • Világos étkezőszékek

  Világos étkezőszékek  

   

  Már hosszú ideje keresi a megfelelő étkezőszéket ami kiváló minőségű anyagokból készült és egyben stílusos is? A világos étkezőszékek minden elvárásának megfelelnek! Mindegyik erős szerkezettel rendelkezik, kényelmesek és gyönyörű a kárpitozás rajtuk. A világos színű székek bármilyen színű bútorhoz tökéletesen illenek.

   

   Világos étkezőszékek kínálatunkban

   

  A tervezőink munkája próbálja összekötni az egyedi dizájnt és a különleges kinézetet. A kínálatunkban lévő világos étkezőszékek kényelmesek, ha csak egy pár percet tölt bennük a reggelizés alatt vagy akkor ha a többfogásos vasárnapi ebédjét fogyasztja. 

   

  A világos étkezőszékek a modern berendezésű lakásban is tökéleteset mutatnak, de a klasszikus étkező részeként is megfelel.  

  A tervezésnél arra is figyeltünk, hogy a világos étkezőszékeket kínálatunk bármilyen étkező asztalunkhoz választhatja.

    

  Világos étkezőszékek és variációi

   

   A Mirek bútor világos étkezőszékei a tömör fa és puha szivecs kitöltés ötvözete, világos színű kárpittal vagy huzattal. Luxus bőr szék minőségi bőr huzattal vajszínű kivitelben. A tölgyfa lábai természetes olajjal vannak lekezelve, így a szék kínálatunk bármelyik tömör tölgyfa asztalunkhoz kiválóan illik. A modellnek magas a stabilitása és huzata minőségi bőr.     

   

  Kínálatunk része a világos fotel - szék is, ami minden kényelmet szerető embernek örömet okoz. Tömör tölgyfa lábai vannak, stabil a szerkezete, puha szivaccsal van kitöltve az ülő része és kárpitjának anyaga jó minőségű. Ez a vintage szék jól beilleszthető a nappalijába is.  

   

  A tömör tölgyfa és az eredeti bőr kombinációja a világos székek kategóriában egyik eleme a világos bőr szék. Teherbírása 120 kg. A stabil és erős szerkezet mellett a puha szivacs kitöltés és a magas kopásállósággal bíró kárpit is jelen van.

   

  Az egyszerű vonalvezetést és a légies dizájnt kínálatunkban a világos tölgyfa szék képviseli. Itt is a tömör tölgyfa és a világos kárpitozás kombinációja van jelen.

   

  Szerezzen ihletet kínálatunkból! A világos étkezőszékeket nem csak egyenként, de étkező szettként is megvásárolhatja.

   

   Miért tőlünk vásároljon étkezőszéket?

   

  •                   kínálatunk minden egyes széke hosszú élettartamú és tartós
  •                   a székeket összeszerelt állapotban és gondosan becsomagolva szállítjuk
  •                   a székeket a kínálatunkban levő asztalokkal kombinálhatja  
  •                   székeink 2013 és 2014-es években kimagasló elismerést és díjat kaptak
  •                   több mint 1000 darab székünk van raktáron, így a kínálatunk 80 %-át azonnal tudjuk küldeni

            

 • Antracit étkezőszékek

  Antracit étkezőszékek  

   

  Olyan étkezőszéket keres ebédlőjébe mely egymagában is stílusos darabként hat? Szereti a minőségi tömörfából készült nem hagyományos kinézetű bútorokat? Akkor biztosan elvarázsolja Önt az antracit étkezőszék kategóriában elhelyezett darabok. Székeket és foteleket talál itt tömörfa szerkezettel és stílusos modern antracit kárpitozással.

    

  Antracit étkezőszék kínálatunkban

   

  Már első látásra elvarázsolják Önt az antracit székeink a modern kinézetükkel. Tervezőink összekötötték a kellemeset a hasznossal, a végeredmény pedig a stílusos és nagyon kényelmes antracit étkezőszékek. Az antracit színű székeket egyszerűen beillesztheti a modern berendezett lakásba, de a hagyományosan berendezett otthonokba is.

   A tervezésnél figyelembe vettük azt is, hogy az antracit étkezőszékeink passzoljanak a kínálatunkban lévő asztalokkal is.

    

  Sárga színű étkezőszékeink és változatai

   

  A kényelem kedvelőinek nemcsak az étkezős közben az antracit Theo II. fotelt ajálnjuk, melynek stabil tömör tölgyfa lábai és puha szivacs kitöltése van, antracit színű minőségi kárpittal borítva. A kényelmet a kéztámlák is elősegítik. A fotelt nem csupán az étkezőben használhatja! Tökéletes a nappaliba is!

   

  A Tina antracit székek a 2017-es év újdonságai, ami kölni kiállításon lett bemutatva. Kényelmes ülést biztosít a puha szivacs kitöltésnek és a minőségi kárpitozásnak köszönhetően. Kínálatunkban a sárga változatát is megtalálja.  

   

  Stílusos eleme kínálatunknak az antracit étkezőszék, szintén tömör tölgyfa lábakkal. A keresztülvarrott kárpit nagyon elegánsan hat. Az antracit huzatú szék kiválóan párosítható a természetes olajjal kezelt asztalaink bármelyikéhez.

   

  Tölgyfa bárszék szintén csodálatos dizájnnal és standard 70 cm magassággal. Az ergonóm kialakításnak köszönhetően kényelmes pihenést biztosít

   

  Az antracit étkezőszékeket megvásárolhatja külön vagy étkezőszett összeállításban.  

   

  Miért a mi étkezőszékeink?

   

  •                           Kínálatunk minden darabja tartós és hosszú élettartamú
  •                           az étkezőszékeket összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva
  •                           székeink 2013 és 2014-ben jelen díjakat kaptak
  •                           több int 1000 székünk van raktáron, kínálatunk 80%-a azonnal szállítható. 

   

 • Stílusos étkezőszékek

  Stílusos étkezőszékek  

   

   

   Evésnél az étkezőszékeken foglalunk helyet, akik a kényelemre vágynak, azok az étkezőfotelekben, este a bárszékekre telepszünk...Vásárlóinknak mindegyik fajta széket kínáljuk és gyártjuk, mitöbb stílusos és modern dizájnnal! Ezek az étkezőszékeink tervezőink pontos munkái, kivitelezőink minőségi darabjai, és ami a legfontosabb kényelmes ülést biztosítanak. Azoknak, akik a reggeli gyors kávéjukat fogyasztják vagy éppen a vasárnapi többfogásos ebédnél foglalnak helyet.  

   

   Stílusos székek kényelmes szerkezettel

   

  Vásárlóinknak igyekszünk a legtöbb és a legszélesebb skálájú kínálatot mutatni, de ami az összes székünk jellemzője - a gyönyörű dizájn, minőségi huzatok és a precíz kidolgozás.  

   

  Olyan termékeink vannak, melyek azonnal elvarázsolják tekintetüket, kényelmesek és tartós szerkezettel bírnak. Mindegyik stílusos székünk ergonomiai kialakítású, így mindeig kellemes lesz a benne eltöltött idő. A stílusos foteleknek kéztámlái is vannak.

   

  Természetes a stílusos átkezőszékeink és kínálatunk bármelyik tömörfa asztalának párosítása. Válasszon az összehangolt étkezőszettjeink közül.

    

  Stílusos székek  – kínálatunkban

   

  Ha a feltűnőbb színeket kedveli, ajálnjuk a sárga étkezőszékünket. Ezek nem csupán szépségükkel nyerik el tetszését, hanem modern kinézetükkel, tartós szerkezetükkel és tömörfa lábaikkal, melyek természetes olajjal vannak lekezelve. Ennek köszönhetően az étkezőszéket a kínálatunkban lévő bármelyik tölgyfa asztallal párosíthatja.

   A mustárságra étkezőfotelnek kéztámlái is vannak, mely még kényelmesebbé teszi a pihenését. A 2017-es év újdonságáról van szó, amit Kölnben mutattak be. A sárga étkezőszék a szék és fotel ötvözete. Ergonomiai kialakításának köszönhetően igazi kényelmet biztosít.  

  A stílusos székek kategóriájában megtalálja a közkedvelt tölgyfa széket, huzata bőrimitáció. A szék lábai minőségi tömör tölgyfából vannak. Az ülőrész és a támla ekobőrrel borított, ami kinézetre a velúr bőrre emlékeztet.

    

  Miért a mi stílusos székeink?

   

  •                  az étkezőszékeket összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva
  •                  székeink 2013 és 2014-ben jelen díjakat kaptak
  •                  több int 1000 székünk van raktáron, kínálatunk 80%-a azonnal szállítható
  •                  a stílusos székek nem csak étkezőjében mutatnak szépen, de a nappaliban is
  •                  Kínálatunk minden darabja tartós és hosszú élettartamú
 • Tölgyfa étkezőszékek

  A tölgyfa étkezőszékek egyre közkedveltebbek. Ha étkezőjébe vagy konyhájába székre van szüksége válasszon tölgyfa étkezőszékeink közül. Az étkezőszékek adják meg az étkező végső kinézetét, ezért nagyon fontos a tökéletes választás. Kínálatunkban tölgyfa étkezőszékeket talál - kárpitos huzattal. Ha tölgyfa étkezőszékekkel szeretné berendezni étkezőjét, kínálatunkban biztosan talál olyat ami elnyeri tetszését. A székeket már összeszerelt állapotban szállítjuk, többféle szín álasztási lehetőségét kínálujk - antracit, szürke, sárga, zöld, türkiz, bézs, valamit bőr huzatok. Több mint 1000 székünk van mindig raktáron. 

Showing 1 - 21 of 63 items