Ebédlő székek


Az étkezőszékek az étkező vagy konyha elengedhetetlen részei. Ahhoz hogy a finom étel jól essen, szükségünk van rá. Használjuk a gyors reggeliknél, a többfogásos ebédeknél, és a családi vacsoráknál is. Megelégedettségünknek nem elegendő csupán annyi hogy a székek kényelmesek legyenek. Nagyon fontos tényező hogy a szemünknek is eleget tegyen és szép legyen. A kínálatunkban lévő étkezőszékek minden komfort igénynek megfelelnek, ha több időt is tölt el az asztalnál, például egy jó kávé és desszert mellett. Az étkezőszékeknek különféle kinézete van, tehát választaht azok közül ami a legjobban tetszik Önnek. Úgy terveztük őket, hogy a kínálatunkban lévő  étkezőasztalokhoz lehessen őket választani. Cégünk az étkezőszékeket és a további bútorokat már több mint 20 éve kínálja. A legjobb minőségű tömörfa székek széles skáláját kínáljuk. A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

Fa étkezőszék

A tömörfa bútorok kedvelőinek fa étkezőszékeket  kínálunk. A székek erős szerkezete kitűnő stabilitást és tartósságot biztosít. A székek egy része kárpitozott, vannak fából készült székek, mint például a provense székek, vagy a francia stílusú székek. Mindkét típus minőségi fenyőfából készülA tömörfa székek természetes natur lakkal vannak lekezelve, ez biztosítja és védi a fát a kártevők ellen és kiemeli a fa csodálatos szerkezetét.   

Bőr étkezőszékek

Azoknak, akik nem csak a szék szerkezeti felépítését nézik, de a minőségi kárpitozást is, a bőr huzatos étkezőszékeket  ajálnjuk. Közkedvelt a modern Martina bőr étkezőszék  a 2017-es év újdonsága. A bőr visszafogott barna színe beleillik a legtöbb étkezőbe. Gondoltunk természetesen a kihívóbb színek kedvelőire is. Mindenkinek, akinek hasonló izlése van, a zöld színű étkezőszéket  ajálnjuk figyelmébe. A bőr és a tömör fa ötvözete különösen hangulatos összhatást és luxust eredményez!    

Modern étkezőszékek

Modern stílusban berendezett étkezője van és modern étkezőszéket keres? Szerezzen ihletet tömörfából gyártott és modern kárpitozott székeink kínálatából! Tervezőink igyekeztek ötvözni a modern kinézetet és a kényelmet. Néhány modellnél felkínáljuk a kárpit szín és a fa árnyalatának választási lehetőségét. A modern étkezőszékeink a 2013, 2014 és 2017-es években jellentős díjat nyertek el. Több mint 1000 szék van raktáron, így a modellek 80%-át 72 órán belül kiszállítjuk! Válassza a minőséget és az eleganciát olyan székek vásárlásával, melyek hosszú éveken keresztül szolgálnak a nélkül hogy minőségükből vagy szépségükből bármit is veszítsenek!

Product added to wishlist
Product added to compare.