Ebédlő székek


Az étkezőszékek az étkező vagy konyha elengedhetetlen részei. Ahhoz hogy a finom étel jól essen, szükségünk van rá. Használjuk a gyors reggeliknél, a többfogásos ebédeknél, és a családi vacsorákon is. Megelégedettségünknek nem elegendő csupán annyi hogy a székek kényelmesek legyenek. Nagyon fontos tényező hogy a szemünknek is eleget tegyen és szép legyen.

A kínálatunkban lévő étkezőszékek minden komfort igénynek megfelelnek, ha több időt is tölt el az asztalnál, például egy jó kávé és desszert mellett. Az étkezőszékekenek különféle kinézete van, tehát választaht azok közül ami a legjobban tetszik Önnek. Úgy terveztük őket, hogy a kínálatunkban lévő  étkezőasztalokhoz lehessen őket választani.   

Cégünk az étkezőszékeket és a további bútorokat már több mint 20 éve kínálja. A legjobb minőségű tömörfa székek széles skáláját kínáljuk. A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

Fa étkezőszék

A tömörfa bútorok kedvelőinek fa étkezőszékeket kínálunk. A székek erős szerkezete kitűnő stabilitást és tartósságot biztosítanak. A székek egy része kárpitozott, vannak fa székek, mint például a provence székek, vagy a francia stílusú székek. Mindkét típus minőségi fenyőfából készültA tömörfa székek természetes natur lakkal vannak lekezelve, ez biztosítja és védi a fát a kártevők ellen és kiemeli a fa csodálatos szerkezetét.   

Étkezőfotelek

A luxus és kényelem jellemzői egyértelműen az étkezőfotelek. Nagyos stílusosan hat a virágos fotel. Az egyszínű étkezőfoteleket minden beltérben elhelyezheti! Választhat az antracitmustárszínű vagy barna fotelek közül. Ezeknek a termékeknek előnye a tartós szerkezet és a minőségi és erős, kellemes kárpit.  

Bőr étkezőszékek

Azokanak, akik nem csak a szék szerkezeti felépítését nézik, de a minőségi kárpitozást is, a bőr huzatos étkezőszékeket ajálnjuk. Közkedvelt a modert Tina bőr étkezőszék, a 2017-es év újdonsága. A bőr visszafogott barna színe beleillik a legtöbb étkezőbe. Gondoltunk természetesen a kihívübb színek kedvelőire is. Mindenki, akinek hasonló izlése van, a zöld színű étkezőszéket ajálnjuk figyelmébe. A bőr és a tömör fa ötvözete különösen hangulatos összhatást és luxust eredményez!    

Modern étkezőszékek

Modern stílusban berendezett étkezője van és modern étkezőszékeket keres? Szerezzen ihletet tömörfából gyártott és modern kárpitozott székeink kínálatából! Tervezőink igyekeztek ötvözni a modern kinézetet és a kényelmet. Néhány modellnél felkínáljuk a kárpit szín és a fa árnyalatának választási lehetőségét. A modern étkezőszékeink a 2013 és 2014-es években jelentős díjat kaptak.    

Válassza a minőséget és az eleganciát olyan székek vásárlásával, melyek hosszú éveken keresztül szolgálnak a nélkül hogy minőségükből vagy szépségükből bármit is veszítsenek!

Product added to wishlist
Product added to compare.