1 + 6 szett 

Legtöbbször hatan ülik körül az étkezőasztalt? Akkor bizton ajálnhatjuk az 1+6 étkezőszettjeinket, melyek étkezőasztalból és hat székből állnak. A széles skálájú hatszemélyes étkezőszett kínálatunkból kiválaszthatja a legjobb megoldást, ami étkezője dísze lesz, kellemes és kényelmes ülést biztosít családja vagy vendégei számára.

 

Az 1+6 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A hat személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

 

 

1+6 étkezőszett és méretei

 

Az 1+6 étkezőszettben 160 x 90 cm vagy 180 x 90 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit el tud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha hat székhez 8 személyes asztalt választ (például a 200 x 100 cm méret). A tágasabb terítés soha nem árthat!

 

Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 6 személyes kerek asztal átmérője legalább 125 cm kell hogy legyen.    

Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

 

 

Az 1+6 étkezőszettek ajánlata

 

 Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál. Elegendő kiválasztani a további kritériumokat, vagy egy saját összeállítást létrehozni.

 

 

A legtöbb féle formájú és stílusú étkezőszetteket kínálunk. Ha retro stílusban van berendezve lakása, biztosan tetszeni fog a retro stílusú szett, mely ovális asztalból és tetszés szerinti számú gyönyörű mélykék színű székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

 

Ha a francia vidéki Provence stílusú bútorokat kedveli, szeretettel ajálnjuk a Provence étkezőszettet vagy a rusztikus stílusú szettet. Mindkét esetben kiválaszthatja a további bútorelemeket is. Mindkét 1+6 szett minőségi tömör fenyőből készült egyedi dizájnnal.

 

A modern bútorok szerelmeseinek a modern étkezőszettet ajálnjuk, ami a New line kollekció tölgyfa étkezőasztalából és a Tina étkezőszékekből áll.

 

Az olcsó 6 személyes étkezőszett az északi stílusú asztal és a kockás kárpitos székek kompozíciója. A bútornak dió árnyalatú tömörfa szerkezete van. A felső asztallap természetes dió furnér.

 

Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

Showing 1 - 21 of 59 items