1 + 6 szett


Legtöbbször hatan ülik körül az étkezőasztalt? Akkor bizton ajálnhatjuk az 1+6 étkezőszettjeinket, melyek étkezőasztalból és hat székből állnak. A széles skálájú hatszemélyes étkezőszett kínálatunkból kiválaszthatja a legjobb megoldást, ami étkezője dísze lesz, kellemes és kényelmes ülést biztosít családja vagy vendégei számára.

Az 1+6 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A hat személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

1+6 étkezőszett és méretei

Az 1+6 étkezőszettben 160 x 90 cm vagy 180 x 90 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit el tud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha hat székhez 8 személyes asztalt választ (például a 200 x 100 cm méret). A tágasabb terítés soha nem árthat! 

Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 6 személyes kerek asztal átmérője legalább 125 cm kell hogy legyen.    

Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

Az 1+6 étkezőszettek ajánlata

 Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál. Elegendő kiválasztani a további kritériumokat, vagy egy saját összeállítást létrehozni.

A legtöbb féle formájú és stílusú étkezőszetteket kínálunk. Ha retro stílusban van berendezve lakása, biztosan tetszeni fog a retro stílusú szett, mely ovális asztalból és tetszés szerinti számú gyönyörű mélykék színű székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

Product added to wishlist
Product added to compare.