Ebédlő


Tömör tölgyfa bútor az étkezőbe

Mivel az étkező hangulata kihat a kulináris élvezetekre is, az étkező bútor olyan kell legyen, ami szemet gyönyörködtető és a legszebb. A természetes fa a bútornak egyedi jellemet kölcsönöz, ami hozzájárul a családdal eltöltött étkezésre szánt időnek kellemessé tételéhez. 

Az étkezőbútorok alap eleme természetesen a tágas étkezőasztal és a kényelmes székekAz evőeszközök és étkészlet elhelyezésére leggyakrabban a komódokat és tálalókat ajálnjuk.

Étkezőasztal tömör tölgyfából

Az étkező domináns bútoreleme, ami egyben a családi fészek középpontját is jelenti az étkezőasztal. Kínálatunkkal igyekeztünk megfelelni minden vásárlónknak, a legkülönfélébb dizájn és asztalmérettel, így lehetősége van többféle tömörfa étkezőasztal választására. Ami az alapanyagot illeti, a legjobb minőségű tölgyfa asztalokat és fenyő asztalokat kínáljuk. Mindkét típus tartósságával és a természetes fa csodálatos rajzolatával varázsolja el önt. A francia vidéki stílus kedvelőinek a Provence asztalt ajálnjuk! A modern lakásba kiváló az acél lábakon álló,vastag tömör tölgyfa lappal ellátott étkezőasztal. A rusztikus stílusban berendezett otthonba az A lábakkal vagy X lábakkal ellátott asztalt ajálnjuk.

Tömör tölgyfából készült étkezőszékek

Az asztal elengedhetetlen tartozéka az étkezőszék is. Ebben az esteben is érvényes hogy kínálatunk széles, eleget tesz annak, aki a modern székeket kedveli, de annak is aki a megszokott hagyományos stílust helyezi előtérbe és fa székekkel szeretné berendezni lakását. Természetesen kárpitos és kárpit nélküli székeket is választhat. Kínálatunkban továbbá megtalálja a luxus bőr székeket is.

Tömörfa étkezőszettek

Nincs ideje és kedve az asztalok és székek összeválogatásával? Akkor szivesen ajálnjuk az étkezőszetteket, megvásárlásukkal étkező asztalhoz és székekhez jut. Ezek a szettek kiválóan alkalmasak otthoni étkezők, éttermek vagy panziók bútoraiként is. A család számához igazítottan választhatja az 1+4 szettet, vagy az 1+6 szetteket, tehát egy összeállításba mindig egy asztal tartozik 4 vagy 6 darab székkel. A> bővíthető asztal tökéletes megoldás akkor, ha időnként nagyobb a társaság az asztal körül.

Tömör tölgyfa étkező bútorok Étkezőjét szeretné berendezni? Szerezzen ihletet kínálatunkból és rendezze be szobáját a legjobb minőségű étkező bútorokkal! Kínálatunk széles skálája igyekszik megfelelni minden vásárlónk igényeinek, annak aki a modern stílust választja, de annak is aki a stílusos de hagyományos bútorokat kedveli. Kínálatunkban megtalálja a különálló elemeket, de az étkezőszetteket is.

Product added to wishlist
Product added to compare.