Ebédlő 

Tömör tölgyfa étkező bútorok

Étkezőjét szeretné berendezni? Szerezzen ihletet kínálatunkból és rendezze be szobáját a legjobb minőségű étkező bútorokkal! Kínálatunk széles skálája igyekszik megfelelni minden vásárlónk igényeinek, annak aki a modern stílust választja, de annak is aki a stílusos de hagyományos bútorokat kedveli. Kínálatunkban megtalálja a különálló elemeket, de az étkezőszetteket is.

Tömör tölgyfa bútor az étkezőbe

 

Mivel az étkező hangulata kihat a kulináris élvezetekre is, az étkező bútor olyan kell legyen, ami szemet gyönyörködtető és a legszebb. A természetes fa a bútornak egyedi jellemet kölcsönöz, ami hozzájárul a családdal eltöltött étkezésre szánt időnek kellemessé tételéhez. 

 

Az étkezőbútorok alap eleme természetesen a tágas étkezőasztal és a kényelmes székek. Az evőeszközök és étkészlet elhelyezésére leggyakrabban a komódokat és tálalókat ajálnjuk.

 

Étkezőasztal tömör tölgyfából

Az étkező domináns bútoreleme, ami egyben a családi fészek középpontját is jelenti az étkezőasztal. Kínálatunkkal igyekeztünk megfelelni minden vásárlónknak, a legkülönfélébb dizájn és asztalmérettel, így lehetősége van többféle tömörfa étkezőasztal választására. Ami az alapanyagot illeti, a legjobb minőségű tölgyfa asztalokat és fenyő asztalokat kínáljuk. Mindkét típus tartósságával és a természetes fa csodálatos rajzolatával varázsolja el önt. A francia vidéki stílus kedvelőinek a Provence asztalt ajálnjuk! A modern lakásba kiváló az acél lábakon álló,vastag tömör tölgyfa lappal ellátott étkezőasztal. A rusztikus stílusban berendezett otthonba az A lábakkal vagy X lábakkal ellátott asztalt ajálnjuk.

Tömör tölgyfából készült étkezőszékek

Az asztal elengedhetetlen tartozéka az étkezőszék is. Ebben az esteben is érvényes hogy kínálatunk széles, eleget tesz annak, aki a modern székeket kedveli, de annak is aki a megszokott hagyományos stílust helyezi előtérbe és fa székekkel szeretné berendezni lakását. Természetesen kárpitos és kárpit nélküli székeket is választhat. Kínálatunkban továbbá megtalálja a luxus bőr székeket is.

 

Tömörfa étkezőszettek

 

Nincs ideje és kedve az asztalok és székek összeválogatásával? Akkor szivesen ajálnjuk az étkezőszetteket, megvásárlásukkal étkező asztalhoz és székekhez jut. Ezek a szettek kiválóan alkalmasak otthoni étkezők, éttermek vagy panziók bútoraiként is. A család számához igazítottan választhatja az 1+4 szettet, vagy az 1+6 szetteket, tehát egy összeállításba mindig egy asztal tartozik 4 vagy 6 darab székkel. A bővíthető asztal tökéletes megoldás akkor, ha időnként nagyobb a társaság az asztal körül.

 • Ebédlő székek

  Az étkezőszékek az étkező vagy konyha elengedhetetlen részei. Ahhoz hogy a finom étel jól essen, szükségünk van rá. Használjuk a gyors reggeliknél, a többfogásos ebédeknél, és a családi vacsorákon is. Megelégedettségünknek nem elegendő csupán annyi hogy a székek kényelmesek legyenek. Nagyon fontos tényező hogy a szemünknek is eleget tegyen és szép legyen.

   

  A kínálatunkban lévő étkezőszékek minden komfort igénynek megfelelnek, ha több időt is tölt el az asztalnál, például egy jó kávé és desszert mellett. Az étkezőszékekenek különféle kinézete van, tehát választaht azok közül ami a legjobban tetszik Önnek. Úgy terveztük őket, hogy a kínálatunkban lévő  étkezőasztalokhoz lehessen őket választani.   

   

  Cégünk az étkezőszékeket és a további bútorokat már több mint 20 éve kínálja. A legjobb minőségű tömörfa székek széles skáláját kínáljuk. A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

   

   

  Fa étkezőszék

   

  A tömörfa bútorok kedvelőinek fa étkezőszékeket kínálunk. A székek erős szerkezete kitűnő stabilitást és tartósságot biztosítanak. A székek egy része kárpitozott, vannak fa székek, mint például a provence székek, vagy a francia stílusú székek. Mindkét típus minőségi fenyőfából készült. A tömörfa székek természetes natur lakkal vannak lekezelve, ez biztosítja és védi a fát a kártevők ellen és kiemeli a fa csodálatos szerkezetét.   

   

  Étkezőfotelek

   

  A luxus és kényelem jellemzői egyértelműen az étkezőfotelek. Nagyos stílusosan hat a virágos fotel. Az egyszínű étkezőfoteleket minden beltérben elhelyezheti! Választhat az antracit, mustárszínű vagy barna fotelek közül. Ezeknek a termékeknek előnye a tartós szerkezet és a minőségi és erős, kellemes kárpit.  

   

  Bőr étkezőszékek

   

  Azokanak, akik nem csak a szék szerkezeti felépítését nézik, de a minőségi kárpitozást is, a bőr huzatos étkezőszékeket ajálnjuk. Közkedvelt a modert Tina bőr étkezőszék, a 2017-es év újdonsága. A bőr visszafogott barna színe beleillik a legtöbb étkezőbe. Gondoltunk természetesen a kihívübb színek kedvelőire is. Mindenki, akinek hasonló izlése van, a zöld színű étkezőszéket ajálnjuk figyelmébe. A bőr és a tömör fa ötvözete különösen hangulatos összhatást és luxust eredményez!    

   

  Modern étkezőszékek

   

  Modern stílusban berendezett étkezője van és modern étkezőszékeket keres? Szerezzen ihletet tömörfából gyártott és modern kárpitozott székeink kínálatából! Tervezőink igyekeztek ötvözni a modern kinézetet és a kényelmet. Néhány modellnél felkínáljuk a kárpit szín és a fa árnyalatának választási lehetőségét. A modern étkezőszékeink a 2013 és 2014-es években jelentős díjat kaptak.    

   

  Válassza a minőséget és az eleganciát olyan székek vásárlásával, melyek hosszú éveken keresztül szolgálnak a nélkül hogy minőségükből vagy szépségükből bármit is veszítsenek!

 • Ebédlő asztalok

  Étkezőasztalok  

  Lehet hogy nem is tudatosítjuk, de az étkezőasztal körül mindig történik valami. Természetesen legtöbbször az asztalt étkezéshez használjuk: reggeli, ebéd és vacsora, de mindez csak a kezdet. Az étkezőasztalnál sokszorszoktunk üldögélni és beszélgetni, segítünk gyermekeinknek a házi feladat írása közben, sokszor munkaasztalként használjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése.

   

  Úgy, mint a franciaágy is olyan bútordarab amin nem szabad spórolnunk, az asztal is olyan eleme otthonunknak aminek kiválasztására nagy figyelmet kell szentelnünk. A konyha középpontja a jó asztal, még akkor is ha nincs megterítve.

   

  Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel.

   

  A modern és a hagyományos asztalaink tervezői neves francia szakemberek, akik vásárlóink minden igényére odafigyelnek.

   

   

  Étkezőasztal + szék

   

  Ha étkezősztalához széket is szeretne vásárolni és nem szeretne időt tölteni a két elem párosításával, ajálnjuk a teljes étkező szetteketTömör fa étkezőszettekből választhat attól függően, hányan ülik körbe az asztalt. Kínálunk 1+4 vagy 1+6 szettet. Ezen kívül találhat nálunk vintage étkezőszettet, Provence étkezőszettet, valamint további összeállításokat.

   

   

  Bővíthető étkezőasztalok

   

  Ha időnként több ember is körbeüli az asztalt, válassza a bővíthető étkezőasztalt. A legkedveltebb méretek közé tartozik a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm ami 220 cm hosszra bővíthető. Az ilyen bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

   

   

  Az étkezőasztalok és a variációi

   

  Igyekszünk megfelelni a legszélesebb körű vásárló tábornak, ezért kínálatunkban megtalálja a rusztikus stílusú vagy a Provence stílusú étkezőasztalokat de a modern asztalokat is, mint például az acél lábú és tömör tölgyfa lappal rendelkező asztal.

   

  Kínálatunk mindegyik étkezőasztala a legjobb minőségű anyagokból készült. Az alap a tömör fa, legtöbbször a tölgy vagy a fenyő, ami a bútornak tökéletes stabilitást és erősséget biztosít. Az asztal szerkezete nagyobb terhelésnek is eleget tesz. A bútorokat természetes olajjal kezeljük, ami a fát megvédi és egyben jobban láthatóvá teszi a fa természetes szerkezetét.  

   

  Az étkezőasztalt gondosan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a részletes  összeszerelési útmutatókkal, ennek köszönhetőten az összeszerelés gyerekjáték lesz.

   

 • Ebédlőszettek

  Étkezőszettek  

  Az idő, amit az étkezőasztal ellett töltünk, elhanyagolható az egész napból, de nagyon fontos pillanatai. A kényelem sokban befolyásolja maga az étel élvezetét is. Mitöbb az étkező egy olyan hely, ahol találkozik az egész család. Kipihenhetjük magunkat a hosszú nap után, itt írhatjuk a házi feladatot de elsősorban kulináris élvezeteknek hódolhat.    

   

  Az étkezőszett kiegészíti a konyha hangulatát, ez az étkező középpontja. Étkezőasztalból és étkezőszékekből áll. Ezeknek a bútoroknak a legfontosabb tulajdonséga, hogy kényelmünket szolgálja.

   

  A tömör fa bútor specialistái vagyunk. Az étkezőszetteket a lehető legszínesebb dizájnban kínáljuk. Ezekből a típusokból válogathat:

   1+4 étkezőszett– étkezőasztal és 4 szék

   1+6 étkezőszett – étkezőasztal és 6 szék

   1+8 étkezőszett – étkezőasztal és 8 szék

   

  Étkezőszett vagy külön elemek?

   

  Az étkezőszett a legjobb megodás, ha nem szeretne időt húzni az egyes elemek kiválogatásával, tehát külön asztal és székek. Az étkezőszett vásárlásával ezt egyben teheti meg. A szetteket úgy kombináljuk, hogy az asztal és székek összhatásban legyenek. Ha elégedett az étkezőasztallal, ami már megvásárolt, hozzávásárolhatja kínálatunkból az étkezőszékeket is.   

   

  Szinte mindegyik szett esetében választási lehetősége van a székek számát illetően(4, 6 vagy 8), így személyre szabott étkezőszettet állíthat össze. Ha saját maga szeretné összeállítani az étkezőszettet, válasszon az étkező székek és étkező asztalok kategóriában.  

   

   

   

  Miért a Mirek Bútor étkezőszettjei?

        Anyag és dizájn kínálatunk széles skálájából válogathat. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, székeink kárpit és fa kombinációi.

        Első helyen állunk a bútor gyártásban és eladásban. A több éves tapasztalat és a sok elégedett vásárlónk  igazol minket

        Több sikeres étterem és panzió berendezése áll mögöttünk, több mint ezer elégedett vásárlónknak szállítottunk már bútort.

        Az étkezőszettjeink több elismerő díjat is nyertek

         Ha a gyártónál vásárol nem fizet felelslegesen többet 

   

 • Retro kollekció

  Korlátozott kínálatú ebédlő bútor csodálatos retro dizájnnal, aminek tervezésénél a tervezők több száz órát töltöttek annak érdekében hogy létrejöjjön eme gyönyörű ebédlő szett. Ebédlő szetteket készítettünk önöknek modern kinézetű tölgyfából és tölgyfa furnérból. A 2015/2016-os év újdonsága. Ebédlőszettek széles kínálata raktárunkon. 

 • Ebédlőasztal és székek vintage stílusban

  Egyedi ebédlőasztal és székek csodálatos letisztult és egyszerű dizájnnal. Ha szereti a vintage stílusú lakberendezést akkor eme modern bútort az ön ebédlőjébe ajálnjuk. Ebédlő asztal és székek négy, hat vagy nyolc személy részére. A választás csak önön múlik.:).

Showing 1 - 21 of 110 items