Ebédlő asztalok


Lehet hogy nem is tudatosítjuk, de az étkezőasztal körül mindig történik valami. Természetesen legtöbbször az asztalt étkezéshez használjuk: reggeli, ebéd és vacsora, de mindez csak a kezdet. Az étkezőasztalnál sokszorszoktunk üldögélni és beszélgetni, segítünk gyermekeinknek a házi feladat írása közben, sokszor munkaasztalként használjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése. Úgy, mint a franciaágy is olyan bútordarab amin nem szabad spórolnunk, az asztal is olyan eleme otthonunknak aminek kiválasztására nagy figyelmet kell szentelnünk. A konyha középpontja a jó asztal, még akkor is ha nincs megterítve. Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel.A modern és a hagyományos asztalaink tervezői neves francia szakemberek, akik vásárlóink minden igényére odafigyelnek.

Étkezőasztal + szék

Ha étkezősztalához széket is szeretne vásárolni és nem szeretne időt tölteni a két elem párosításával, ajálnjuk a teljes étkező szetteketTömör fa étkezőszettekből választhat attól függően, hányan ülik körbe az asztalt. Kínálunk 1+4 vagy 1+6 szettet. Ezen kívül találhat nálunk vintage étkezőszettet, Provence étkezőszettet, valamint további összeállításokat.

Bővíthető étkezőasztalok

Ha időnként több ember is körbeüli az asztalt, válassza a bővíthető étkezőasztalt. A legkedveltebb méretek közé tartozik a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm ami 220 cm hosszra bővíthető. Az ilyen bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

Az étkezőasztalok és a variációi

Igyekszünk megfelelni a legszélesebb körű vásárló tábornak, ezért kínálatunkban megtalálja a rusztikus stílusú vagy a Provence stílusú étkezőasztalokat de a modern asztalokat is, mint például az acél lábú és tömör tölgyfa lappal rendelkező asztal.

Kínálatunk mindegyik étkezőasztala a legjobb minőségű anyagokból készült. Az alap a tömör fa, legtöbbször a tölgy vagy a fenyő, ami a bútornak tökéletes stabilitást és erősséget biztosít. Az asztal szerkezete nagyobb terhelésnek is eleget tesz. A bútorokat természetes olajjal kezeljük, ami a fát megvédi és egyben jobban láthatóvá teszi a fa természetes szerkezetét.  

Az étkezőasztalt gondosan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a részletes  összeszerelési útmutatókkal, ennek köszönhetőten az összeszerelés gyerekjáték lesz.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.