Ebédlő asztalok 

Étkezőasztalok  

Lehet hogy nem is tudatosítjuk, de az étkezőasztal körül mindig történik valami. Természetesen legtöbbször az asztalt étkezéshez használjuk: reggeli, ebéd és vacsora, de mindez csak a kezdet. Az étkezőasztalnál sokszorszoktunk üldögélni és beszélgetni, segítünk gyermekeinknek a házi feladat írása közben, sokszor munkaasztalként használjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése.

 

Úgy, mint a franciaágy is olyan bútordarab amin nem szabad spórolnunk, az asztal is olyan eleme otthonunknak aminek kiválasztására nagy figyelmet kell szentelnünk. A konyha középpontja a jó asztal, még akkor is ha nincs megterítve.

 

Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel.

 

A modern és a hagyományos asztalaink tervezői neves francia szakemberek, akik vásárlóink minden igényére odafigyelnek.

 

 

Étkezőasztal + szék

 

Ha étkezősztalához széket is szeretne vásárolni és nem szeretne időt tölteni a két elem párosításával, ajálnjuk a teljes étkező szetteketTömör fa étkezőszettekből választhat attól függően, hányan ülik körbe az asztalt. Kínálunk 1+4 vagy 1+6 szettet. Ezen kívül találhat nálunk vintage étkezőszettet, Provence étkezőszettet, valamint további összeállításokat.

 

 

Bővíthető étkezőasztalok

 

Ha időnként több ember is körbeüli az asztalt, válassza a bővíthető étkezőasztalt. A legkedveltebb méretek közé tartozik a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm ami 220 cm hosszra bővíthető. Az ilyen bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

 

 

Az étkezőasztalok és a variációi

 

Igyekszünk megfelelni a legszélesebb körű vásárló tábornak, ezért kínálatunkban megtalálja a rusztikus stílusú vagy a Provence stílusú étkezőasztalokat de a modern asztalokat is, mint például az acél lábú és tömör tölgyfa lappal rendelkező asztal.

 

Kínálatunk mindegyik étkezőasztala a legjobb minőségű anyagokból készült. Az alap a tömör fa, legtöbbször a tölgy vagy a fenyő, ami a bútornak tökéletes stabilitást és erősséget biztosít. Az asztal szerkezete nagyobb terhelésnek is eleget tesz. A bútorokat természetes olajjal kezeljük, ami a fát megvédi és egyben jobban láthatóvá teszi a fa természetes szerkezetét.  

 

Az étkezőasztalt gondosan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a részletes  összeszerelési útmutatókkal, ennek köszönhetőten az összeszerelés gyerekjáték lesz.

 

 • Bővíthető ebédlőasztalok

  Bővíthető étkezőasztalok  

  Megtörténik, hogy étkezőasztalát többen is körülveszik mint a hétköznapokon. Valaki ezt a helyzetet úgy oldja meg, hogy megtoldja asztalát egy következővel, és előkerülnek a pótszékek. Ez praktikus, nem éppen esztétikus megoldás. Sokkal egyszerűbb megoldást ajánlunk a bővíthető étkezőasztal felhasználásával.   

   

  A bővíthető étkezőasztalt természetesen azoknak ajálnjuk, akiknek nincs elegendő helye ahhoz hogy egy nagyobb asztalt térbe helyezzen, de időnként szüksége van rá. Azoknak is figyelmébe ajálnjuk, akiknek a hosszú asztal útban lenne.

   

  A bővíthető asztalok méretei

   

  Többféle bővíthető asztal létezik, viszont a leggyakrabban keresettek közé tartozik:

  •                  90 x 140 cm ( 200 cm hosszra bővíthető)
  •                  90 x 160 cm ( 220 cm hosszra bővíthető)

   

  Az asztal bővítésének menete

   

  A művelet, amivel az étkezőasztalt bővíteni lehet, nagyon egyszerű. Egy pár pillanat alatt elsajátíthatja. A kisvideót ami az asztal bővítéséről készült, itt találhatja.

  Az asztal részei a kihúzható lábakban lévő görgők is, amik elősegítik az asztal egyszerűbb széthúzását és meggátolják a padló karcolását. A kínálatunkban lévő bővíthető asztal előnye az egyszerű bővítési szerkezet és a precíz kidolgozás.   

   

  A bővíthető asztalok kínálata

   

  Közkedvelt a Helsinki kollekció bővíthető asztala és NICE kollekció asztala. Ez a két legkeresettebb méret, mégpedig a 140 x 90 cm és a 160 x 90 cm, bővítés után 200 vagy 220 cm hossza lesz.

   

   

  Miért a Mirek bútor bővíthető asztalait válassza?

  •                  egyedi kinézetet biztosítunk
  •                  100%  természetes anyagokat használunk
  •                  ha a gyártónál vásárol, akár 50% összeget takarít meg
  •                  a bővíthető asztaloknak egyszerű a széthúzása

   

  A bővíthető asztalokat alaposan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk a részletes összeszerelési útmutatóval, ami lehetővé teszi a gyors és pontos összeszerelést. 

 • Fa étkezőasztalok

  Fa étkezőasztalok  

  Sokunk nem is tudatosítja az étkezőasztal fontosságát. Nem csupán minden étkező helység központi eleme, de egy olyan bútordarab, ami körül mindig történik valami. A terítésen kívül az étkezőasztalt munkafelületként is használhatjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése. Az asztal körül találkozik az egész család, barátainkkal itt szoktunk jókat beszélgetni, vagy a családi ünneplések is itt folynak. Az étkezőasztal a konyha szíve, márcsak ebből az okból kifolyólag is nagy figyelmet kell szentelnünk neki.

   

  Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel. 

   

  A tömörfából készült étkezőasztalaink előnyei elsősorban a gyönyörű kivitelezése, tartóssága és erőssége. A természetes fa szerkezete minden otthont elvarázsol. Tömörfa asztalaink amiket kínálatunkban talál többféle kivitelezésben kínáljuk, így biztosan talál olyan asztalt, ami megfelel minden elvárásának.

    

   

  Étkezőasztalok - tömör fa

   

  Az étkezőasztalaink gyártására kizárólag a legjobb minőségű faanyagot használjuk. Leggyakrabban a tömör tölgyet és fenyőt. Mindkét típust a bútorgyártás a legkeresettebb és legközkedveltebbnek tartja. Gyönyörű rajzolt szerkezete van és kiváló tulajdonságai. Az asztal szerkezet tartós és ellenálló. A fát természetes olajjal kezeljük, ami megvédi a fát és csodálatosan kiemeli a fa természetes szerkezetét.

   

  Mivel a legszélesebb körű igényeknek szeretnénk eleget tenni, különböző kivitelű bútorokat talál kínálatunkban. A Provence étkezőasztal, rusztikus asztal, modern étkezőasztal, ami a tömömrfa és az acél lábak ötvözete.

   

   

  Tömörfa étkezőasztal + székek

   

  Ha egész étkezőjét szeretné berendezni nyerjen ihltet a tömörfa étkezőszettjeink közül. A szerint választhat, mennyi ember számára szeretne helyet biztosítani, lehetséges az 1+4 vagy az 1+6 összeállítás. Ezen felül vannak még vintage étkezőszettjeink, Provance szettek és további darabok. Közkedveltek a tömör fa asztalok és a kárpitozott székek kombinációjával összehozott szettek is, tölgyfa lábakkal.  

   

  Bővíthető étkezőasztalok  - fa 

   

  Abban az esetben ha időnként asztalánál több ember foglal helyet, tökéletes megoldás a bővíthető asztal. A vásárlóink leggyakrabban a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm méreteket választják ami egészen 220 cm hosszra bővíthető. Ez a bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

   

  A tömörfa bővíthető étkezőasztal szétnyitási rendszere nagyon egyszerű, pár pillanat alatt elsajátíthatja a műveletet.

   

  Miért a Mirek bútor fa étkezőasztalait válasszák?

  •                  biztosítjuk a tökéletes kinézetet
  •                  csak 100% természetes anyagokat használunk.
  •                  ha a gyártónál vásárol, akár 50% is megtakaríthat.

   

  Az étkezőasztalokat gondosan becsomagolva, lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az asztal összeszerelése így gyerekjáték lesz.

   

 • Étkezőasztalok 4 személy részére

  Étkezőasztalok 4 személy részére  

  Legtöbbünk számára az étkező berendezése hely szempontjából korlátozott, és természetesen a személyek száma is meghatározó. A szakemberek nagy asztalt ajánlanak, természetesen ha a helyünk megengedi.   

   

   

  Étkezőasztalok 4 személy részére, méretekkel

   

  Hogy étkezés közben ne zavarjuk egymást, minden személy részére legalább 60 cm széles és 40 cm mély méretekkel kell számolnunk. Azzal nem követünk el semmilylen hibát ha négy személy részére 6 személyes asztalt választunk. Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy a nagyobb hely az étkezőasztal mellett nem gond - éppen ellenkezőleg. Viszont légterünk ezt nem mindig engedi meg. A négyszeélyes asztalra jellemző, hogy minimum 80 x 120 cm méretekkel kell számolnunk (ideális a 140 x 80 vagy 160 x 90).

   

  A 4 szeméy részére szánt kerek asztal átmérője legalább 100 cm legyen. A további két személy számára mindig 25 cm-t kell hozzászámolnunk.

   

  Időnként többen veszik körül az étkezőasztalt? Ajálnjuk a bővíthető asztalt, aminek bővítése esetén 200 cm vagy 220 cm hosszúságú asztalt kapunk.

   

   

  4 személyes asztalok és kínálataink

   

  Minél több ember számára szeretnénk megfelelni, így kínálatunkban többféle stílusú asztalt talál négy személy számára.

   

  Az egyik megoldás a rusztikus stílusú kerek asztal. Előnye az asztallap átmérőjének kiválasztása, 80 cm-től egészen 110 cm-ig. A kerek asztalok csodálatosan mutatnak a nagyobb helységekben, négyzet alakú alapterületen.

   

  Ha a francia stílusú vidéki bútorokat kedveli, ajálnjuk a vidéki asztalunkat vagy a Provence asztalt. Mindkét lehetőségnél több méret választási lehetősége is adott.  

   

  Továbbá 4 személy részére használatos az ovális tölgyfa asztal, a bővíthető asztal, a rusztikus stílusú asztal, és még több másik.

   

  A legtöbb kínálatunkban lévő étkezőasztal esetében megválaszthatja a legtökéletesebb méretet. Az asztalokat tömör fából gyártjuk, főként tölgy vagy fenyő.Ezek a fatípusok nagyon közkedveltek, gyönyörű a fa rajzolt szerkezete, jó a tartóssága és tökéletes az erőssége.  

   

   

  1+4 étkezőszettek

   

  Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+4 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 4 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájábó válogathat.

   

  Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  

   

 • Étkezőasztalok 6 személy részére

  Étekzőasztalok 6 személy részére  

  Lakása berendezésénél korlátozza Önt is a hely? Nincs egyedül. Ha laggyakrabban hat semély veszi körül az étkezőasztalt (vagy kevesebb) a legobb válaszás a 6 személyes étkezőasztal. Kínálatunkban minőségi és elegáns tömör étkezőasztalokat talál, amik egyrészt csodás bútordarabként hatnak, másrésszt elegendő helyet biztosítanak mindenki számára.

  Az asztalokat tömör fából gyártjuk, a leggyakoribb a tölgy vagy a fenyő. Ezeknek a típusú fáknak csodálatos rajzolatuk, magas stabilitásuk és erősségük van.   

   

  Étkezőasztalok 6 személy részére, méretekkel

   

  Mi szerint válasszunk étkezőasztalt 6 személy részére? Ha nagy méretű étkezőasztal az álma, a méret kiválasztásánál elsősorban a konyha vagy étkező méreteihez kell alkalmazkodnia.

   

  Ha olyan szserencsések közé tartozik, akinek nem kell számolnia minden centimétert, a legjobb ha azzal a képlettel számol, hogy minden ember számára szükség van legalább 60 cm széles és 40 cm mélységű területre az asztalnál. Természetesen azzal nem követünk el semmiféle hibát, ha egy 4 személyes család 6 személyes asztalt vásárol. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a nagyobb asztal nem hátrány, sőt.

   

  A 6 személyes asztalokra jellemző, hogy legalább 150 x 90 cm méretekkel kel számolnia. (ideális a 180x 90 cm) 

  Az asztal szélességéhez hozzá kell számolnunk azt a helyet is, amit a szék foglal el kihúzásnál, ez legalább 70 cm kell legyen, az ajánlott 100 cm. A teljes 6 személyes étkezőszett szélessége néha 3 méter is lehet.   

   

  A 6 személyes kerek asztal mérete legaláb 110 cm legyen. (átmérő).

   

  6 személyes asztalok és kínálataink

   

  Vásárlóink legszélesebb körének akarunk megfelelni, ezért kínálatunkban többféle asztal is talál hat személyre. Szinte mindegyik termékünknél lehetősége van kiválasztani az asztal méretét.

   

  Az egyik megoldás a rusztikus stílusú kerek asztal. Előnye az asztallap átmérőjének kiválasztása, 80 cm-től egészen 110 cm-ig. A kerek asztalok csodálatosan mutatnak a nagyobb helységekben, négyzet alakú alapterületen.

  Ha a francia stílusú vidéki bútorokat kedveli, ajálnjuk a vidéki asztalunkat vagy a Provence asztalt. Mindkét lehetőségnél több méret választási lehetősége is adott.  

   

  Továbbá 6 személy részére használatos az ovális tölgyfa asztal, , a rusztikus stílusú asztal, az Alexandra kollekció asztala, és még több másik.

   

  Időnként több ember is megfordul Önöknél? Ajálnjuk a bővítheő asztalt, ami bővítés után akár 200 cm vagy 220 cm hosszú is lehet. 

   

   

  1+6 étkezőszettek

   

  Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+6 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 6 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájából válogathat.

   

  Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  

 • Étkezőasztalok 8 személy részére

  Étekzőasztalok 8 személy részére  

  Olyan szerencsés emberek közé tartozik akiket étkezőjük berendezésénél nem korlátoz a helység mérete? Ne spóroljon a hellyel és biztosítson elegendő helyet csalágtagjainak és vendégeinek! A 8 személyes étkezőasztal gyönyörűen mutat a nagy étkezőkben. Széles kínálatunkból biztosan tud majd megfelelőt választani.  

   

  A tömörfa bútorok specialistái vagyunk, tehát kínálatunkban talál minőségi és elegáns tömör étkezőasztalokat is, amelyek kiváló minőségűek és elegendő helyet biztosítanak mindenki számára.   

   

  Az étkezőasztalokat leggyakrabban tölgy vagy fenyőfából gyártjuk. Ezek a fa fajták közkedveltek, csodálatos a rajzolatuk és kiváló a stabilitásuk. A felületi kezelése természete olaj, ami kiemeli a fa szerkezetét és egyben megvédi a fát.

   

  Étkezőasztalok 8 személy részére, méretekkel

   

  Hogyan válasszunk 8 személyes étkezőasztalt? Elsősorban az elegendő hely szükséges hozzá. 

   

  Legjobb ha azzal a képlettel számol, hogy minden ember számára szükség van legalább 60 cm széles és 40 cm mélységű területre az asztalnál. Természetesen azzal nem követünk el semmiféle hibát, ha egy 8 személyes család 10 személyes asztalt vásárol. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a nagyobb asztal nem hátrány, sőt. 

   

  A 8 személyes étkezőasztalra vonatkozik, hogy legalább 180 x 90 cm asztallappal kell számolnunk(ideális a 200 x 100 cm) . 

   

  Ami a szélességet illeti, hozzá kell számolnunk a széknek szánt helyet is. Az asztallap szélessége legalább 70 cm legyen(100 cm a megfelelő). A teljes összeállítás szélessége amit 8 ember számára szánunk, lehet akár 3 méter is.   

   

  8 személyes asztalok és kínálataink

   

  Mivel a célunk az hogy minél szélesebb vásárlói körnek feleljünk meg, kínálatunkban többféle fajta 8 személyes asztalt talál. Szinte minden asztalunknál többféle méret választási lehetősége adott.

   

  Szereti a modern stílust? Akkor biztosan érdekelni fogla Önt a Quebec asztal 180 x 90 cm méretekkel. A felső lapja tömör tölgyfa, vastagsága 4 cm. A tömör tölgyfa asztallap és az acél lábak kombinációjával tökéletes erősséget és stabilitást biztosítanak.

   

  Az ovális Otawa tölgyfa asztal hossza 200 cm, így tökéletes nyols személy részére is. Légies megjelenése van, mitöbb erős és stabil lábakkal rendelkezik. A tömör tölgyfa kitűnő tartósságot biztosít.  

   

  A Linda rusztikus stílusú asztal mérete 200 x 100 cm, elsősorban a szerkezete feltűnő, az A betűre emlékeztető lábaival. Az asztal kerületén a lap vastagság 6 cm. Az étkezőasztal nem csupán otthonában használhatja, de éttermek és panziók berendezésének is megfelel.   

  A tömörfa George asztal az igazi luxust képviseli. A masszív jelzőről a felső lap 3 cm vastagsága is árulkodik, lábainak mérete 15 x 15 cm. A  tölgyfa asztal hossza 220 cm, akár 8 ember is kényelmesen elfér körülötte.

   

  Solid étkezőasztal 200 x 100 cm méretekkel. A lábai fémből vannak, az asztallap pedig tömör tölgyfa. 

   

  Elérhető a Provence étkezőasztal, itt megválaszthatja a megfelelő méretet, ami egészen 200 x 100 cm. Ugyan így járhat el a rusztikus stílusú vidéki asztalnál is.  

  1+8 étkezőszettek

   

  Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+8 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 8 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájából válogathat.

   

  Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  

 • Stílusos étkezőasztalok

  Stílusos étkezőasztalok 

  Stílusos étkezőasztalaink otthonok, éttermekés panziók berendezésekéntalkalmazhatóak, tehát mindenütt, ahol stílust akarunk teremteni. Étkezője gyöngyszeme lesz és praktikus kisegítője.  

  Egyetlen étkezőasztalnál sem feledkezhetünk meg a hasznosságról, ez a modern asztalokra is vonatkozik. A bútorokat tömör fából gyártjuk és figyelünk a tökéletes kidolgozásukra. Ügyelünk arra, hogy minden Önök által kiválasztott asztal megfeleljen elvárásainak és megbízható eleme legyen otthonának. Mindemellett a stílusával az étkezője teljes hangulatát bearanyozza.

   

  A tömör fa bútorok gyártására specializálódunk, leggyakrabban a tölgy és fenyő alapanyaggal dolgozunk. A tömör tölgyfa asztalokat természetes színében hagyjuk, fehérítjük őket vagy színs páccal kezeljük. A felületi kezelés természetes olajjal történik, mely kiemeli a gyönyörű szerkezetét és ami egyben megvédi a fát.

   

  Néhány esetben az asztallap ragasztott táblákból áll, ami lehetővé teszi az asztallap tartósságát, erősségét és megvédi a fát a nem kívánt csavarodástól és deformációtól. Az asztallap vastagsága 2,5 - 4 cm.

    

   Stílusos étkezőasztalok a Mirek bútortól

   

  A rusztikus és modern stílus kontrasztja feltűnik a Quebec étkezőasztalnál. Az asztal felső lapja tömör tölgyfából készült, a lábai pedig acélból vannak. A tömör asztallapon láthatóak az apróbb repedések és csomók. Ez nem hiba! Célunk hogy megmaradjon a fa minden természetes eleme és jellemzője. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az Inox étkezőasztal vagy a Solid. Ezekben az esetekben is a tömör fa és az acél lábak ötvözetét mutatja.  

   

  Abban az esetben, ha étkezőjét nem korlátozza a helység mérete, ajálnjuk a nagy George étkezőasztalt. Gyönyürű stílusos asztalrűl van szó 220 x 100 cm méretekkel, itt kényelmesen elfér 10 ember is.  

   

  A kerekített alakú asztalok szerelmeseinek az Otawa asztalt ajálnjuk vagy a lekerekített sarkú asztalt.  

   

  A modern étkezőasztalokat kiegészítheti étkezőszékekkel is! Az egyes darabokat úgy terveztük, hogy egymással összhangban legyenek. Szerezzen ihletet az étkezőszettjeink közül is, ahol többféle asztal-szék kombinációt kínálunk.  

   

  A bővíthető asztalokat alaposan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk a részletes összeszerelési útmutatóval, ami lehetővé teszi a gyors és pontos összeszerelést.  

   

Showing 1 - 21 of 26 items