Tömörfa ebédlő szettek


Néha a napnak csak kis töredékét töltjük az étkezőbe, viszont a pár pillanat is nagyon fontos része a napunknak. Az ebédlő olyan hely, ahol családunkkal, barátainkkal együtt vagyunk, ahol a kulináris élvezeteknek szabad utat adunk, vagy éppen a gyermekeink házi feladatait oldjuk. Röviden az étkező szett az ebédlő szíve.

A masszív bútorok gyártói és eladói vagyunk. A több éves tapasztalatnak és elégedett vásárlóink sokaságának köszönhetően a gyártást tökéletesre fejlesztettük. Manapság a legkülönfélébb stílusú és összeállítású tömör fa étkezőkez gyártunk.

Tömörfa étkező összeállítások és variációi

A tömörfa étkező szett étkezőasztalból és étkező székekből áll.Ennek abútoroknak a küldetésük, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak, amit a tervezés első pillanatától fontosnak tartunk. Az asztal szerkezete mindig tömör fa, tölgy vagy fenyő.   

Ami az összeállítás méreteit illeti, kínálatunk:

  •         Tömörfa étkezőszett 4+1 - étkezőasztal és 4 szék
  •         Tömörfa étkezőszett 6+1 - étkezőasztal és 6 szék
  •         Tömörfa étkezőszett 8+1 - étkezőasztal és 8 szék

A tömörfa étkezőszettek szinte mindegyikénél választási lehetőség adott a székek számát illetően vagy az asztallap méretét illetően. Többféle stílus és dizájn választási lehetősége adott! A retro étkezőszett a retro bútorok kedvelőinek adott. 

A bőr székes étkezőszett asztala tölgyfából van, a székek pedig kiváló minőségű bőr huzattal rendelkeznek. Két szín választási lehetősége adott. Kínálatunk további eleme a luxus rusztikus stílusú étkezőszett, nagy asztallal és 6 székkel. A fehér és barna viasz kombinációja meghatározza a teljes összeállítást.

A kisebb területű lakásokba a négyzet alakú asztalt és négy széket ajánlunk sárga kárpitozással. Tökéletes megoldás panel lakásokba is, ahol minde szabad centiméterre szükségünk lehet.

Miért tömörfa étkezőszettet a Mirek bútortól?

  •          Különéle anyagú és stílusú étkezőszettek széles skáláját kínáljuk. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, fa és kárpitos székeket.
  •          Már több mint ezer elégedett vásárlónk van, több éttermet és panziót rendeztünk be bútorainkkal.    
  •          Étkezőszetteink több díjat és elismerét kaptak már.
  •          A kínálatunkban levő legtöbb bútor raktárunkon van.
  •          Ha egyenesen a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet.  
Product added to wishlist
Product added to compare.