Stílusos étkezőasztalok


Stílusos étkezőasztalok 

Stílusos étkezőasztalaink otthonok, éttermekés panziók berendezésekéntalkalmazhatóak, tehát mindenütt, ahol stílust akarunk teremteni. Étkezője gyöngyszeme lesz és praktikus kisegítője.  

Egyetlen étkezőasztalnál sem feledkezhetünk meg a hasznosságról, ez a modern asztalokra is vonatkozik. A bútorokat tömör fából gyártjuk és figyelünk a tökéletes kidolgozásukra. Ügyelünk arra, hogy minden Önök által kiválasztott asztal megfeleljen elvárásainak és megbízható eleme legyen otthonának. Mindemellett a stílusával az étkezője teljes hangulatát bearanyozza.

A tömör fa bútorok gyártására specializálódunk, leggyakrabban a tölgy és fenyő alapanyaggal dolgozunk. A tömör tölgyfa asztalokat természetes színében hagyjuk, fehérítjük őket vagy színs páccal kezeljük. A felületi kezelés természetes olajjal történik, mely kiemeli a gyönyörű szerkezetét és ami egyben megvédi a fát.

Néhány esetben az asztallap ragasztott táblákból áll, ami lehetővé teszi az asztallap tartósságát, erősségét és megvédi a fát a nem kívánt csavarodástól és deformációtól. Az asztallap vastagsága 2,5 - 4 cm.

 Stílusos étkezőasztalok a Mirek bútortól

A rusztikus és modern stílus kontrasztja feltűnik a Quebec étkezőasztalnál. Az asztal felső lapja tömör tölgyfából készült, a lábai pedig acélból vannak. A tömör asztallapon láthatóak az apróbb repedések és csomók. Ez nem hiba! Célunk hogy megmaradjon a fa minden természetes eleme és jellemzője. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az Inox étkezőasztal vagy a Solid. Ezekben az esetekben is a tömör fa és az acél lábak ötvözetét mutatja.  

Abban az esetben, ha étkezőjét nem korlátozza a helység mérete, ajálnjuk a nagy George étkezőasztalt. Gyönyürű stílusos asztalrűl van szó 220 x 100 cm méretekkel, itt kényelmesen elfér 10 ember is.  

A kerekített alakú asztalok szerelmeseinek az Otawa asztalt ajálnjuk vagy a lekerekített sarkú asztalt.  

A modern étkezőasztalokat kiegészítheti étkezőszékekkel is! Az egyes darabokat úgy terveztük, hogy egymással összhangban legyenek. Szerezzen ihletet az étkezőszettjeink közül is, ahol többféle asztal-szék kombinációt kínálunk.  

A bővíthető asztalokat alaposan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk a részletes összeszerelési útmutatóval, ami lehetővé teszi a gyors és pontos összeszerelést.  

 

Product added to wishlist
Product added to compare.