Kihúzható étkezőasztalok


Ismerje Meg a Kihúzható Étkezőasztalokat és a Fa Étkezőasztalokat

A modern otthonok nélkülözhetetlen részei a kihúzható étkezőasztalok, melyek a funkcionalitás és az esztétika egyedülálló kombinációját kínálják. Ezek az asztalok tökéletes választást jelentenek azok számára, akik ki szeretnék használni a rendelkezésre álló teret, miközben stílusos és otthonos étkezőteret teremtenek. A fa étkezőasztalok különösen kedveltek a természetes anyagok által nyújtott melegség és tartósság miatt. A fa asztalok nemcsak időtállóak, hanem rendkívül sokoldalúak is, hiszen könnyedén illeszkednek a legtöbb otthoni dekorációhoz, legyen az modern vagy hagyományos. A kihúzható és a fa asztalok kombinációja nemcsak praktikus, de elegáns megoldást is nyújt a különböző stílusú otthonok számára.

A Kihúzható Étkezőasztalok Előnyei

A kihúzható étkezőasztalok Nemcsak helytakarékos megoldásokat kínálnak, hanem rendkívüli rugalmasságot is biztosítanak a különböző méretű és funkciójú helyiségekhez. Számos anyagból készülhetnek, mint például fa, üveg vagy fém, amelyek mind hozzájárulnak az asztalok esztétikájához és tartósságához. A fa asztalok meleg és természetes megjelenést kölcsönöznek, míg az üveg és a fém modern és elegáns érintést adnak. A kihúzható asztalok tökéletes választást jelentenek mindennapi használatra és különleges alkalmakra egyaránt, hiszen könnyen alkalmazkodnak az adott helyzet igényeihez. Ez a sokoldalúság teszi őket ideális választássá minden otthon számára.

Hogyan Válasszuk Ki a Megfelelő Méretű Étkezőasztalt

 1. Mérje fel a rendelkezésre álló helyet: Fontos, hogy az asztal mérete összhangban legyen az étkező vagy konyha méretével.
 2. Az anyagok előnyei: Fontolja meg a különböző anyagokat, mint a tölgyfa tartósságát vagy a fém modern megjelenését.
 3. Fontos szempontok: Vegye figyelembe az asztal stabilitását, könnyű karbantarthatóságát és hogy mennyire illik az otthoni dekorációhoz. Ezek a tippek segítenek a tökéletes étkezőasztal kiválasztásában, ami megfelel az Ön igényeinek és stílusának.

Az Étkezőasztalok Kulcsfontosságú Jellemzői

A kihúzható étkezőasztalok kategóriája számos fontos jellemzővel rendelkezik, melyek ideális választássá teszik őket minden otthon számára:

 • Méretre Szabhatóság: Alkalmazkodnak a különböző méretű helyiségekhez és igényekhez.
 • Anyag Választék: Választhat fa, üveg, fém és egyéb anyagok közül.
 • Dizájn Stílusok: Kínálnak klasszikustól a modernig terjedő stílusokat.
 • Karbantartás és Tartósság: Tartós és könnyen karbantartható megoldásokat kínálnak. Ezek a jellemzők biztosítják, hogy mindenki megtalálja a tökéletes étkezőasztalt, amely megfelel az egyéni stílusának és szükségleteinek.

Az asztal bővítésének menete

A művelet, amivel az étkezőasztalt bővíteni lehet, nagyon egyszerű. Egy pár pillanat alatt elsajátíthatja. A kisvideót ami az asztal bővítéséről készült, itt találhatja. Az asztal részei a kihúzható lábakban lévő görgők is, amik elősegítik az asztal egyszerűbb széthúzását és meggátolják a padló karcolását. A kínálatunkban lévő bővíthető asztal előnye az egyszerű bővítési szerkezet és a precíz kidolgozás.   

A bővíthető asztalok kínálata

Közkedvelt a Helsinki kollekció bővíthető asztala és NICE kollekció asztala. Ez a két legkeresettebb méret, mégpedig a 140 x 90 cm és a 160 x 90 cm, bővítés után 200 vagy 220 cm hossza lesz.

Miért a Mirek bútor bővíthető asztalait válassza?

 • egyedi kinézetet biztosítunk
 • 100%  természetes anyagokat használunk
 • ha a gyártónál vásárol, akár 50% összeget takarít meg
 • a bővíthető asztaloknak egyszerű a széthúzása

A bővíthető asztalokat alaposan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk a részletes összeszerelési útmutatóval, ami lehetővé teszi a gyors és pontos összeszerelést. 

Product added to wishlist
Product added to compare.