France kollekció

Hagyományos provence stílusú bútorok, amelyek illeszkednek a vidéki élet stílusához. A 2018-as év újdonsága a France kollekció gyönyörű bútorokat képvisel a francia életstílusban. A bútorok minőségi fenyőből készülnek. A France - Avignon kollekció a fehér bútorokat barna felső bútorlappal kombinálja. 
A bútorokat már összeszerelve szállítjuk, a felső lapok lakkozottak, a fa gyönyörű szerkezete enyhén látható a fehér festék alatt. Rendeljen Ön is France bútort, ami az igazi vidéki stílust képviseli a Provence hangulatában.

Tradicionális provence stílusú bútor, mely minden vidéki stílussal berendezett otthonba illik. A 2018-as év újdonsága, az Avignon kollekció a francia stílusú bútorok kategóriájába tartozik. Minőségi fenyőfából készült. Az Avignon kollekció fehér és barna színkombinációban készül, ahol a felső lapok a barna színűek. 

 A bútorok már összeszerelt állapotban kerülnek szállításra, a felső lapok lakkozottak, a fehér szín alatt meglátszik a fa természetes erezete is. Válassza Ön is az Avignon bútorcsaládot, otthonába költözik a vidéki Provence.  

Product added to wishlist
Product added to compare.