Gerenda ágyak


A mostani modern trendekben nagy szerepet játszik a természetes anyagok használata. Az ágy választásánál nagyon fontos a konkrét típus kiválasztása. Éppen a természetes anyagokból, mint például a fa is éjszaka energiát nyerünk. A gerendákból készült ágyak optikailag méretesnek tűnnek, viszont a tulajdonságaik az egészséges pihenés számára nélkülözhetetlen energiákat szabadítanak fel. 

Gerenda ágyak tömörfából

Cégünk biztosítja azt, ha tömörfa gerenda ágyat választ, akkor a legjobb minőséget kapja a legkedvezőbb áron. Nálunk nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Választhat ferenda tölgyfa ágyakból, viszont árban kedvezőbben a fenyő gerenda ágyak. MIndegyik ágyat a természet szeretetével gyártjuk, mindegyik ágyról tudjuk honnan származik az alapanyaga. Egészséges álmáról az ágy felületi kezelése is gondoskodik, kizárólag egészségre nem ártalmas természetes olajjal van lekezelve. 

Miért tőlünk vásároljon gerenda ágyat? 

A tőlünk vásárolt tömörfa gerenda ágy előnye az ingyen kapott fa ágyrács, ami már az ágy tartozéka, külön kérésre, felárért lamella ágyrács is vásárolható. Mindegyik ágyat ellenőrizzük, Önhöz már az első osztályú áru érkezik, amit azonnal összeszerelhet és használhat. A gerenda ágyakat több generációnak terveztük, élettartama hosszú. További előnye a gyors kiszállítás, ahol tudja előre a pontos napot és órát. 

Csatlakozzon ön is a több mint 100 000 elégedett vásárlóink sorába. 

Product added to wishlist
Product added to compare.