1 + 4 szett 

 

Étkezője berendezésénél korlátozza a szabad hely? Ne aggódjon. Kis helyre is tud stílusos bútort tenni! Az 1+4 étkezőszett étkezőasztalt és négy étkezőszéket tartalmaz. A kínált kehetőség nem foglal sok helyet az ebédlőjében, de elegendő és kényelmes helyet biztosít 4 ember számára.   

 

Az 1+4 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A négy személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

 

 

1+4 étkezőszett és méretei

 

Az 1+4 étkezőszettben 120 x 80 cm vagy 140 x 80 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit eltud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha négy székhez 6 személyes asztalt választ. A tágasabb terítés soha nem árthat!

 

Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 4 személyes kerek asztal átmérője legalább 100 cm kell hogy legyen.    

Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

 

 

Az 1+4 étkezőszettek ajánlata

 

Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál.

Ha a francia vidéki Provence stílusú bútorokat kedveli, szeretettel ajálnjuk a Provence étkezőszettet vagy a rusztikus stílusú szettet. Mindkét esetben kiválaszthatja a további bútorelemeket is. Mindkét 1+4 szett minőségi tömör fenyőből készült egyedi dizájnnal.

     

A retro stílusban berendezett lakásba kiváló a 4 személyes retro étkezőszett, mely ovális asztalból és 4 gyönyörű mélykék kárpitos székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

 

A modern bútorok szerelmeseinek a modern étkezőszettet ajálnjuk, ami a New line kollekció tölgyfa étkezőasztalából és a Tina étkezőszékekből áll.

 

Az olcsó 4 személyes étkezőszett az északi stílusú asztal és a kockás kárpitos székek kompozíciója. A bútornak dió árnyalatú tömörfa szerkezete van. A felső asztallap természetes dió furnér.

 

Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

Showing 1 - 21 of 65 items