1 + 4 szett


Étkezője berendezésénél korlátozza a szabad hely? Ne aggódjon. Kis helyre is tud stílusos bútort tenni! Az 1+4 étkezőszett étkezőasztalt és négy étkezőszéket tartalmaz. A kínált kehetőség nem foglal sok helyet az ebédlőjében, de elegendő és kényelmes helyet biztosít 4 ember számára.   

 1+4 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A négy személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

1+4 étkezőszett és méretei

Az 1+4 étkezőszettben 120 x 80 cm vagy 140 x 80 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit eltud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha négy székhez 6 személyes asztalt választ. A tágasabb terítés soha nem árthat!

Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 4 személyes kerek asztal átmérője legalább 100 cm kell hogy legyen.    

Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

Az 1+4 étkezőszettek ajánlata

Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál.

Ha a francia vidéki Provence stílusú bútorokat kedveli, szeretettel ajálnjuk a Provence étkezőszettet vagy a rusztikus stílusú szettet. Mindkét esetben kiválaszthatja a további bútorelemeket is. Mindkét 1+4 szett minőségi tömör fenyőből készült egyedi dizájnnal. 

A retro stílusban berendezett lakásba kiváló a 4 személyes retro étkezőszett, mely ovális asztalból és 4 gyönyörű mélykék kárpitos székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

A modern bútorok szerelmeseinek a modern étkezőszettet ajálnjuk, ami a New line kollekció tölgyfa étkezőasztalából és a Martina étkezőszékekből áll.

Az olcsó 4 személyes étkezőszett az északi stílusú asztal és a kockás kárpitos székek kompozíciója. A bútornak dió árnyalatú tömörfa szerkezete van. A felső asztallap természetes dió furnér.

Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

Product added to wishlist
Product added to compare.