Fából készült ebédlő székek


Az étkező a lakás talán egyetlen olyan helysége, ahol rendszeresen találkozik az egész család. Hogy a közösen eltöltött idő még kellemesebb legyen, biztosítson be tömör fából gyártott étkezőszékeket! A legközkedveltebb típusú székről van szó amit a konyhákba ajánlunk. Biztosítja a kényelmes ülést és tömörfa szerkezetével hosszú éveken keresztül használhatja. A kínálatunkban levő fa étkezőszék sokáig az étkezője pulzáló szive lesz.   

A tömörfa étkezőszékek még véletlenül sem hasonlítanak arra, amit dédszüleink használtak. A széles skálájú pácoknak, a különböző színű kárpitoknak és a sokféle dizájnnak köszönhetően választaht kedvére! A fa étkezőszékeket visszafogottabb színekben és mintákkal, valamint modern és stílusos kivitelbe is gyártjuk, ami azonnal feldobja szobájának hangulatát.    

Fából készült székek

A tömör fából készült székek közül szeretettel ajálnjuk a Provence széket, ami a francia vidéki stílusra emlékeztet. Ha ilyen stílusban szeretné berendezni étkezőjét, ajálnjuk a teljes Provence kollekciót, ahol megtalála a család többi bútorát is, például a étkezőasztalt, tálalókat, vagy az étkező szetteket.

Továbbá ebből a csoportból ajálnjuk a tömörfa francia stílusú étkezőszéket, ami tökéletes megoldás a rusztikusan berendezett otthonba.   

Kárpitozott étkezőszékek

A tömörfa, kárpitozott vagy bőrrel borított székeink kényelmesek. A kárpitozott székek gyártásához csakis minőségi és első osztályú anyagokat használunk, melynek magas a kopásállósága. A kategóriában talál étkezőszékeket, bárszékeket és bőrhuzatos székeket is.  

Mindegyik fából készült székünk szerkezete erős és masszív. A leggyakrabban a tömör tölgyfát és fenyőt használjuk. Ezek az anyagok nemcsak érdekes kinézetet, de elsősorban biztonságot és stabilitást jelentenek. A felületi kezelésük természetes és környezetbarát anyagokkal történik.  

 A termékeink minőségéről már több ezer elégedett vásárló meggyőződött, mitöbb éttermek és panziók bútoraiként is több éve szolgálnak.  

Product added to wishlist
Product added to compare.