• Akció !
  • -110 380 Ft
  • Csomag
Szürke szék és fa asztal  - 1
Szürke szék és fa asztal  - 2
Szürke szék és fa asztal  - 3
Szürke szék és fa asztal  - 4
Szürke szék és fa asztal  - 5

Szürke szék és fa asztal

NL + Madrid
Szállítási ido 4 - 6 týdnov
330 990 Ft 441 990 Ft -110 380 Ft

363 950 Ft helyett

Adóval együtt
rating Értékelések száma: 2
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Extra kedvezmény !

Szürke Madrid szék és tölgyfa asztal. 

Rendelhető

A csomag tartalma

 

Szürke szék és tömör fa asztal  NEW Line + Madrid 

Konyhai szék Madrid

Világos szürke konyhai szék, Madrid. Minőségi huzattal, most különösen kedvező bevezető áron. A szék nagyon kényelmes a belső hideghab kitöltésnek köszönhetően. A szék lábai tömör tölgyfából készültek, melyek felületi kezelése olaj. A szék nagyon kényelmes. A színe csodálatos szürke színű, tisztítása egyszerű. A széket már összeszerelt állalpotban szálítjuk. Súlya csupán 7 kg, nagyon egyszerűen áthelyezhető. 

Természetesen a szék kellemes ülést biztosít hosszú több órás ülés esetén is.

A szék teherbírása 120 kg.

Tölgyfa asztal - NEW LINE

Exkluzív tölgyfa ebédlő asztal a New Line kollekcióból terészetes tölgy árnyalatban olaj felszíni kezeléssel. Az asztal tartós és teherbíró, 3 - 5 cm felső lappal. Az asztallap tejles hosszán megtalálható a minta. A tölgy asztal " made for switzerland" jelzővel rendelkezik ami nem csak a csodálatos kinézetének köszönhető de főleg a lehető legmagasabb minőségnek. 

A new line ebédlő asztal 160 x 90, 180 x 100 cm méretekben kapható standard 75 cm-es magassággal. Az asztal tartósságáról a 11 x 11 cm méretekkel rendelkező tölgyfa lábak is tanúskodnak.

Az egyik leggyakrabban eladott tölgyfa asztalok egyike, melyek kombinálhatóak a tölgyfa székeinkkel is.  

Felszíni kezelés - Az olaj védő réteget biztosít a bútorra mért mechanikus vagy kémiai hatások ellen. A hosszantartó és a természetes szépséget kiemelő faszerkezet kezelésére a vost neves német gyártótól előállított olajat használjuk. A természetes alapú olajjal kezelt bútorfelület a ma használt felszíni kezelések leggyakrabban igénybe vett technológiája a modern masszív tölgyfából készült bútoroknál. Az előnye - az olaj megtartja a tölgyfából készült bútorok természetes karakterét. Fontos szerepet játszik az ápolásban és az apróbb felületi sérülések kezelésében, otthoni környezetben. Az olaj természetes anyagokból készül, mely kiemeli a fa mintáját és szerkezetét. A mai stresszes és rohanó időben az ember tudat alatt keresi az ősi elemeket, a nyugalommal és a természet harmóniájával átjárt anyagokat.  

asztal
rating 10
A kommunikacioval Mr. Coordinator Az sracok, akik szallitjak a szallitast, tokeletes munkat! Meg Mr. segitett nekem e-pul pul. Nagyon tokeletes es szakmai munka. Mi a termek termeke, itt Zide es Stul, Nadherny egy kicsit! Javaslom mindenkinek.
Elegedettseg
rating 10
STUL NADHERNY, jo a legjobb, en is adhatok egy zidelt, amely elvezi kellemesen kozzeteve a parologtato utan.

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.