Hálószobai nagy komód - Loft stílus, Lagos 49

lagos 49
Szállítási ido 2 - 5 hét
440 990 Ft 489 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 505 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj

A termék a következő kategóriákban található:

 

Hálószobai nagy komód - tömörfa + tölgyfa furnér Loft stílusban, Lagos 49

szélesség: 1806 mm
magasság: 872 mm
mélység: 480 mm

Hálószobába vagy nappaliba elhelyezhető nagy komód csodálatos ipari stílusban. A komód fekete fém lábakon áll és ipari - loft stílusa van. A pontos és precíz kidolgozás és az elsőosztályú minőség természetesen adott. A komódot összeszerelt állapotban szállítjuk. A bútor a legmodernebb CNC gépekkel készült, ami a legjobb minőséget garantálja. A Lagos kollekció további darabjait itt találja.

Modern tömörfa bútor minőségi tölgyfából, csodálatos természetes tölgyfa furnér kombinációjával ipari stílusban. A jellemzője a matt fekete színű fém fogantyúk és a fekete színű lábak, természetes fával kombinálva. A bútort a modern loft stílusú otthonokba ajálnjuk, melyeket egyedi kinézetű bútorokkal szeretne berendezni. 

A bútort már összeszerelt állapotban szállítjuk, kivéve a polcot. A világítás nem az ár része. Mindegyik ajtó soft-stop nyitó-záró mechanizmussal van ellátva. A magas bútordarabokat ajálnjuk a falhoz rögzíteni. A bútor előlapja tölgyfából készült, a bútortest külső része eredeti tölgyfa furnér a belső része pedig tölgyfamintás fóliával van leragasztva. A bútor így első látásra gyönyörű és minden egyes darabja a természetes anyagnak köszönhetően egyedi. A bútor felülete temészetbarát és egészségre nem ártalmas német márkájú Livos olajjal van kezelve.

Lagos 49

Lagos 49

Lagos 49

A tölgyfa királyi anyag, melyet már több száz éve használnak és minőségét generációk élvezik. A fa bútorokanak az idő múlása csak használ, értékük növekszik. A tölgyfa királyi anyag, tökéletes tulajdonságai vannak és a természetes bútorok legtökéletesebb alapanyaga. Csodálatos szerkezet, mely az évek múlásával egyre szebb lesz. A faanyagot kellőképpen szárítjuk, a vad tölgyet válogatjuk, ami biztosítja hogy étkezőjébe az igazi természet költözzön be. Maga tölgyfa kemény anyag, ami meggátolja hogy hamar megsérüljön vagy megkarcolódjon. A természetvédelemre is odafigyelünk, minden kivágott fánk megengedett fakivágásból van.

Lagos kollekcio

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
Default empty value
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Ajtós komód
Kollekció
Lagos

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.