Számítógép asztal francia stílusban

Vidiek bik 103
Szállítási ido 4 - 8 hét
192 990 Ft 256 990 Ft -64 587 Ft
Adóval együtt
rating
9.8/10 tól 5 vélemények
Rendelhető

 

Számítógép asztal francia - vidéki stílusban

Gyönyörű íróasztal az exkluziv rusztikus stílusú bútorkollekciónkból, mely tökéletesen visszaadja a francia vidéki stílust. A számítógép asztal tömör fenyőfából készült. A bútordarabot összeszerelt állapotban szállítjuk. Az asztalka bal oldalán 4 fiók található elegendő rakodótérrel az ön iratainak, a jobb oldalán egy nagyobb nyitható ajtóval ellátott rész van középen elhelyezett belső fa polccal ami felett egy kisebb kihúzható fiók található. Eme íróasztal következő fiókja a láb felett található, mely ideális helye lehet a kisebb tárgyai vagy fontosabb dokumentumai megőrzésére. 

Magasság : 78 cm
Szélesség : 150 cm
Mélység : 60 cm
Szabad hely a lábnak - szélesség : 58 cm

A vidéki francia stílusú bútor leírása

Rusztikus stílusú bútorok vagy más néven vidéki bútorok. Egyedi stílusban készült bútorcsalád. Csodálatos kifinomult részletek, melyek nagymamáink bútorait próbálják utánozni. A bútor színe barna, mézszínű árnyalat. A felületi kezelés minőségi Supreme Wax viasz Ruggeri brown árnyalatban. A teljes kollekcióban étkező, hálószoba, vagy nappali bútorokat talál. A bútorok gyártásához minőségi fenyőt használunk. Mivel rusztikus stílusú bútorokról van szó, a fiókok és ajtók nincsenek ellátva soft close rendszerrel. Ezt a kollekciót már több mint 20 éve gyártjuk, így biztos lehet benne hogy a gyártásban benne van minden tapasztalatunk és tökéletesre fejlesztettünk minden apró részletet. Hosszú éveken keresztül használhatja a termékeket a nélkül hogy minőségükből vagy szépségükből bármit is veszítsenek. A kollekció összes elemét itt találja.

Számítógép asztal francia - vidéki stílusban

Felület
Viasz
Bútorok gondozása
Přípravky na voskovaný nábytek (opti mléko, clou)
váha
75 kg
fiókok
Bez samo dosuvu
Elülső rész
natúr tölgy
korpusz
natúr tölgy furnér
vrchní deska
faipari
hátoldal
furnér
Szállítás
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Toborista
rating 10
Szuper
PC tablazat francia stilus
rating 10
Nagyon elegedett vagyok, a valosag megfelel a Vasich Studs nezete.
PC tablazat Ladi Nasim alapitoval, amely szinten a MassiF, de a ceg nem kapja meg.

Svyme munkatarsa volt hajlando, CAS kellekanyagok Sot, arra hivatkozva, hogy kitert es elemzi Nam guba a teraszon. Abszolut elegedettseg egy lakas Isim Service.
PC tablazat
rating 10
Ez a tablazat valoban hatalmas etel, szin, kovani, feldolgozas, VSSE szerint nekem Nazor, javaslom VSEM.
megtevesztes R.J.
Rendben
rating 10
Elegedettseg, nagyon szepsegu stulak
Michaela
rating 9
Tenyleg Krasna es Styl. Csak a kocsi, mennek az oldalan az asztalra, hogy a gyujtemenybol szarmazo Valeck, ami szivarog a lemez kozott suppics (ok nem lett volna furva az egesz tabla). Ha vasarolok egy kis szaritokat, megrendelek.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.