• Akció !
 • -12%
Rövid polc Typ 31 texas - 1
Rövid polc Typ 31 texas - 2
Rövid polc Typ 31 texas - 3
Rövid polc Typ 31 texas - 4
Rövid polc Typ 31 texas - 5
Rövid polc Typ 31 texas - 6
Rövid polc Typ 31 texas - 7
Rövid polc Typ 31 texas - 8
Rövid polc Typ 31 texas - 9
Rövid polc Typ 31 texas - 10
Rövid polc Typ 31 texas - 11

Rövid polc Typ 31 texas

Texas 31 Salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
69 990 Ft 79 990 Ft -12%
Adóval együtt
Extra kedvezmény !
Rendelhető
A bútorok színe
 • természetes olaj
 • égetett tölgy

 

Rövidebb polc Typ 31 texas

Szélesség: 1200 mm
Magasság: 220 mm
Mélység : 220 mm

Tökéletes kiegészítője szobájának a Texas kollekció polca lehet. A tömör fából gyártott polc két színárnyalatban érhető el - olaj tölgy vagy égetett tölgy. Azt hogy polcát teljes mértékben ki fogja-e használni, semmi kétsége nem lehet. Hasznos segítőjévé válik a mindennapjai során. A polc az utolsó bútordarab amit fel szoktunk helyezni a polcra. Akkor tesszük fel, ha már minden bútordarab a helyén van. Ekkor kerül a tökéletesség koronája a falra, amire aztán ráhelyezheti a bútordarabjait. A Texas kollekció többi darabjával egyetemben lesz egy egésszé szobája berendezése. 

A Texas polc természetes tölgyfából készült, amelyen láthatóak fa tökéletlenségei is, mint például a csomók és a repedések is. Összahangolhatja bármilyen fal felülettel és színnel. Jól illik a stílusos tapétákhoz, de talán akkor látja meg szépségét, ha tiszta fehér falra helyezi el. Így vagy úgy, vendégei biztosan észreveszik ezt. 

A különlegesség és az időtálló dizájn a jellemzője a 2018-as legújabb kollekciójának. A nappali és ebédlő bútorokat tartalmazó Texas kollekciónak egyedülálló dizájnja és karizmája van. A bútor nappaliját és étkezőjét otthonná varázsolja, ahol szabadidejét kellemesen töltheti el. A bútor két színárnyalatban érhető el, olaj tölgy és égetett tölhu. A tökéletes minőségről a 100% tömör tölgy győzheti meg Önt. A Texas kollekció további elemeivel egyetemben a teljes nappaliját vagy étkezőjét is berendezheti. A kollekcióban több típusú, méretű és dizájnú bútordarabot talál. A bútoroknak gyönyörű szék természeretes szerkezetük van az évgyűrűkkel, csomókkal és apróbb "díszekkel" egyetemben, ami a fa természetes kinézetét emeli ki.  

Ne legyen semmi félelme az internetes vásárlással kapcsolatosan. 14 napon belül bármilyen indok nélkül a bútorokat visszaküldheti hozzánk. A bútorok a legmodernebb CNC gépekkel készülnek, ami a tökéletes minőség védjegye. Ha tőlünk vásárol, csodálatos bútorral gazdagodik, elégedett lesz és mindenki csodájára jár majd a bútorainak. 

Anyag
Tölgyfa
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Szélesség
120 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.