Tömör tölgyfa ágy - anyag fejtámla, Torino 180 x 200 cm

Torino
Szállítási ido 3 - 6 hét
252 990 Ft 387 990 Ft -134 557 Ft
Adóval együtt
5 - 7 týdnu
Rendelhető

 

Tömör tölgyfa ágy - anyag fejtámla, Torino

Kedveli a luxus dolgokat? Válassza ezt a luxus ágyat, melyet egyben kiváló áron kaphat meg. Gyönyörű tölgyfa ágyakat kínálunk tömör tölgyfából, amibe benne van az igazi természet egy darabja. 

A Torino ágy a modern fafeldolgozás eredménye, mely elhozza a természetet hálószobájába. Igazán masszív tölgy franciaágy luxus kivitelben. Az ágyhoz fa ágyrácsot ingyen adunk! Az ágyrács használatával a matrac 11 cm mélyen van besüllyesztve az ágykeretbe. A kényelmes anyag fejtámla minőségi anyagból készül, modern szürke színben. Az anyag tapintásra kellemes. A kopásállósága akár 50 000 ciklus. 

Csodálatos tölgyfa ágy 100 % tömör tölgyfából. A franciaágy minőségi fából készült, és az igényesebb vásárlóknak is kielégíti igényeit. Az ágy minőségi olajjal van kezelve, mely a környezetre nem ártalmas. A Torino ágy 160 vagy 180 cm széles alapméretekkel vásárolható meg. Az ágyhoz éjjeliszekrény is hozzávásárolható, kiegészítőként bármelyik kínálatunkban lévő tölgyfa bútor hozzávásárolható tölgy természetes olaj árnyalatban. Az ágy része a fa ágyrács. A gyártásnál használt fa anyag 2 cm vastag, masszív és stabil szerkezet, robusztus lábakkal.

tömör tölgyfa ágy anyag fejtámla Torino

Az ágy gyártásánál tömör tölgyfát használtunk, ahol minden egyes darab egyedi, a csomók és a repedések adják meg az ágynak a jellegzetes kinézetét. Lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. A belső mérete 180 x 200 cm vagy 160 x 200 cm, a stabil fa ágyrács a bútor része.  A fa ágyrács helyett lamella ágyrács is behelyezhető a keretbe, ami felár ellenében megvásárolható. Felülete természetes olajjal van kezelve, így kínálatunk bármelyik tölgyfa bútorával kombinálhatja. Az ágy háttámláján lévő szövet tapintásra kellemes, modern szürke színű. 

A Torino ágy felülete természetes olajjal kezelt. A bútordarab tömör tölgyfából készült, és nem titok hogy több tíz évet is kibír. A tölgy természetes anyag, pozitívan hat minden érzékszervre. A tölgyfa természetes anyag, a felületi kezelése is környezetbarát anyagokkal történik. A Mia ágy egészséges alvást biztosít, ahol minden éjszaka új energiát kap a természetes bútoron keresztül. Tömör tölgyfa bútor ellenálló az apróbb sérülésekkel, nedvességgel és napsugárzással szemben. A természetes fa anyagú bútor lakásából igazi otthont teremt. 

Az ágy szélessége + 26 cm az alapmérethez
Az ágy teljes hossza 225 cm
A lábnál lévő magasság 45 cm
A fejnél lévő magasság 90 cm
Lábak 12 x 12 cm illetve 7 x 7 cm
Az ágy alatti tér magassága 23 cm

Tömör tölgyfa ágy anyag fejtámla Torino

Tömör tölgyfa ágy anyag fejtámla

Hozzávásárolható:

Az ágyhoz minőségi matrac vásárlása lehetséges a Mirek bútornál. Prémium minőségű táskarugós, latex vagy memória hab matracaink vannak. Matracaink tökéletes választás az ágyainkhoz, mitöbb most kedvező bevezető áron. Továbbá felár ellenében lamella ágyrács is megvásárolható, ahol a keménységet is beállíthatja. 

MATRACOK ÉS A TOVÁBBI ÁGYHOZ HOZZÁVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEINK

Felület
Olaj + viasz
váha
92 kg
Szállítás
szétszedve
Anyag
Tölgy
Teherbírás
do 220 kg ( osoba max 110 kg )
Az ágy mérete
180 x 200 cm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.