Vintage étkezőszettek 

A kínálatunkban levő stílusos étkezőszettek nem csupán csodálatos kinézettel bírnak, de kényelmesek is. Lakása gyöngyszeme lesz és a célnak tökéletesen megfelel.  

 

Mindegyik stílusos étkezőszett étkezőasztalt és székeket tartalmaz. A székek számát, az asztal méretét és a további paramétereket a vásárló választhatja ki. Lehetősége van arra, hogy étkezőszettjét saját ízlése, vagy a helység mérete alapján állítsa össze.

  

Tömörfa bútorok gyátrásával és eladásával már több éve foglalkozunk, így tökéletesre fejlesztettük szolgáltatásainkat. Termékeink kiváló díjakkal büszkélkedhetnek, melyet a dizájn kategóriában nyertek, minket igazol az elégedett vásárlóink véleménye is.

  

Jelenleg tömörfa stílusos étkezőszetteket gyártunk a legkülönfélébb összeállításokban és dizájnban.   

 

Stílusos étkezőszettek és variációi

 

Stílusos étkezőszettjeink étkezőasztalból és székekből állnak. Ennél a bútornál a legfontosabb, hogy elegendő kényelmet biztosítson, amit már a bútor tervezésénél figyelembe veszünk. Az összeállítások már első látásra érdekesek, praktikusak és stílusosak. Az asztal szerkezete mindig tömörfa, legtöbbször tölgyfa vagy fenyőfa. A tömörfa szerkezetű székekre minőségi kárpit vagy luxus bőr huzat kerül.

 

 

A stílusos étkező összeállításokat a következők közül válogathatjuk ki:

        Stílusos étkezőszett  4+1 – étkezőasztal és 4 szék

        Stílusos étkezőszett  6+1 – étkezőasztal és 6 szék

        Stílusos étkezőszett  8+1 – étkezőasztal és 8 szék

 

Mik közül válogathat? A kínálat hatalmas! Ha a retro bútorok szerelmese, elvarázsolja Önt a retro étkezőszett, megvásárlásával tömörfa asztalt és étkezőszékeket kap retro dizájnnal. A puha szék ülőlap kitöltése kényelmes és kellems ülést biztosít.

 

Hasonló stílusú a foteles étkezőszett is az ovális asztallal. Választhat még téglalap alakú asztal és foteles étkezőszettet is.   

 

A kisebb alapterületű lakásba a stílusos étkzőszettet ajálnjuk négyzet alapú asztalallal és négy sárga színű székkel. Tökéletes megoldás a panel lakások étkezőjébe, ahol minden szabad centiméter számít.

 

Ha a kihívóbb színű bútorokat kedveli, ajálnjuk a a zöld bőrrel borított székekbő álló étkezőszettet.  

 

Miért tömörfa étkezőszettet a Mirek bútortól?

 

         Különéle anyagú és stílusú étkezőszettek széles skáláját kínáljuk. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, fa és kárpitos székeket.

        Már több mint ezer elégedett vásárlónk van, több éttermet és panziót rendeztünk be bútorainkkal.   

        Étkezőszetteink több díjat és elismerét kaptak már.

        A kínálatunkban levő legtöbb bútor raktárunkon van.

         Ha egyenesen a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet.  

Showing 1 - 18 of 18 items